Η σειρά προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στους φανατικούς της Marvel με την Ελίζαμπεθ Όλσεν να μετατρέπεται σε βαρύ χαρτί για τη συνέχεια, αφού αναμένεται να τη δούμε και στο Multiverse of Madness του Doctor Strange το 2022. Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και το που άνοιξε πολλούς και διαφορετικούς δρόμους, ενώ ο Sam Wilson μετατράπηκε και επίσημα από  Falcon σε Captain America. Και φυσικά το 2021 έχει μπόλικο υλικό ακόμα αφού περιμένουμε να δούμε τέσσερις ταινίες και άλλες τέσσερις σειρές στο Dsiney Plus. Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα έρχονται.

Loki – 11 Ιουνίου

O Loki του Τομ Χίντλστον είναι από τους χαρακτήρες με τις περισσότερες εμφανίσεις στο MCU, αφού τον είδαμε για πρώτη φορά πίσω στο 2011 με την πρώτη ταινία του Thor, ενώ η ιστορία του έμοιαζε να τελειώνει, όταν έπεσε νεκρός από τα χέρια του Thanos στο Infinity War. Με το ταξίδι στο χρόνο που είδαμε στο Endgame όμως,  η εκδοχή του Loki που βρισκόταν στην εποχή της πρώτης ταινίας των Avengers, παίρνει στα χέρια του το tesseract και εξαφανίζεται.  H σειρά τον φέρνει στα χέρια της Time Variance Authority, με τον Όουεν Γουίλσον να την εκπροσωπεί.


Black Widow – 9 Ιουλίου

Η ταινία που θα αποτελέσει λογικά το αντίο της Σκάρλετ Γιόχανσον στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αφού την είδαμε να πεθαίνει στο Endgame. Στη σόλο ταινία της θα μεταφερθούμε πίσω στο χρόνο και αμέσως μετά τα γεγονότα του Civil War, όταν θα βρεθεί μόνη και αντιμέτωπη με κινδύνους του παρελθόντος της, ενώ θα προσπαθήσει να φτιάξει τις σχέσεις της με κοντινούς της ανθρώπους. Μετά από πολλές αναβολές η ταινία κάνει οριστικά και αμετάκλητα πρεμιέρα τον Ιούλιο σε κινηματογράφους αλλά και στο Disney Plus.


What If…? – Μέσα της χρονιάς

Το πρώτο animation της Marvel εξετάζει σημαντικές στιγμές από εντελώς διαφορετικό πρίσμα και με τους πρωταγωνιστές να αλλάζουν ρόλους. Σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα επιστρέφουν, ανάμεσα τους και ο Robert Downey Jr. αλλά και ο Chadwick Boseman που πρόλαβε να ηχογραφήσεις τις σκηνές πριν τον θάνατο του.


Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 3 Σεπτεμβρίου

Η πρώτη ταινία της Marvel με Ασιάτη πρωταγωνιστή θα φέρει τον Shang-Chi αντιμέτωπο με τον οργανισμό Ten Rings και τον Mandarin. Τα γυρίσματα αν και διακόπηκαν για μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας, συνεχίστηκαν τον Αύγουστο και ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο που μας πέρασε. H ταινία άλλαξε πολλές φορές ημερομηνία πρεμιέρας, όμως τα πράγματα φαίνεται ότι πάνε να στρώσουν έτσι την περιμένουμε τον Σεπτέμβριο μαζί με το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα.


Ms. Marvel – Τέλη της χρονιάς

Η Iman Vellani, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά που θα προβληθεί από το Disney Plus και βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των κόμικ. Θα εξιστορεί της περιπέτειες της Kamala Khan, μιας έφηβης αμερικανίδας με καταγωγή από το Πακιστάν. Αυτός είναι ο πρώτος μουσουλμανικός χαρακτήρας της Marvel και όπως είχε δηλώσει ο Kevin Feige εκτός από τη σειρά, θα τη δούμε στο μέλλον και στο MCU και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο Captain Marvel.


Hawkeye – Τέλη της χρονιάς

O Jeremy Renner επιστρέφει ως Clint Barton / Hawkeye με την Hailee Steinfeld να είναι στο πλευρό του στο ρόλο της Kate Bishop. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή της σειράς που θα προβληθεί από το Disney Plus, αλλά τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα.


Eternals – 5 Νοεμβρίου

Μετά από μία απροσδόκητη τραγωδία οι Eternals, μία ομάδα αθάνατων εξωγήινων που δημιουργήθηκαν από τους Celestials που ζουν κρυφά στη γη, ενώνονται ξανά για να αντιμετωπίσουν τους διαχρονικούς εχθρούς τους. Τους Deviants.  Το μεγαλύτερο στοίχημα της 4ης φάσης έχει τρομερό καστ, με τους Αντζελίνα Τζολι, Σάλμα Χάγεκ, Ριτσαρντ Μάντεν και Κιτ Χάριγκτον ανάμεσα σε πολλούς άλλους να μπαίνουν για πρώτη φορά στο MCU.


Spider-Man: No Way Home - 17 Δεκεμβρίου

Η ώρα του Multiverse είναι εδώ, αφού στη νέα ταινία του Spider-Man αναμένεται να ενωθούν διαφορετικοί κόσμοι, με τον Electro του Τζέιμι Φοξ από το Amazing Spider-Man 2 και τον Dr Octopus από την δεύτερη ταινία της πρώτης τριλογίας, να αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους, ενώ ακούγεται έντονα ότι θα δούμε και τους Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ. Ο Μπέντεντικτ Κάμπερμπατς ως Doctor Strange θα είναι και αυτός στο πλευρό του Τομ Χόλαντ.

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured