Η καταιγιστική περιπέτεια, «John Wick: Κεφάλαιο 3», με τον Keanu Reeves, έρχεται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 1 Μαρτίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD.



Αυτή τη φορά ο ασταμάτητος ήρωας John Wick, σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.



Το «John Wick: Κεφάλαιο 3» αποτελεί την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία από τις τρεις μέχρι τώρα ταινίες με τον ατρόμητο ήρωα, ξεπερνώντας σε εισπράξεις τα 326 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε μόλις δέκα ημέρες προβολής. Παράλληλα, η ταινία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις καταιγιστικές σκηνές δράσης, τη σκηνοθεσία, το εικαστικό στυλ και την ερμηνεία του πρωταγωνιστή.



Ο Keanu Reeves πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όπως η Halle Berry, o Lawrence Fishburne και η Anjelica Huston, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Chad Stahelski.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured