Ο κιθαρίστας των GORGOROTH, Infernus (πραγματικό όνομα Roger Tiegs), καταδικάστηκε απο το Νορβηγικό δικαστήριο σε φυλάκιση 3 χρόνων για βιασμό! Το περιστατικό συνέβη στις 27 Απριλίου 2004, όταν ο 34-χρονος Tiegs κι ένας 32-χρονος φίλος του, πήραν μια 29-χρονη γυναίκα που γνώρισαν σε ένα club στο Bergen που λέγεται Garage και την πήγαν στο σπίτι του Tiegs. Οι δύο άντρες ισχυρίζεται ότι χτύπησαν τη γυναίκα στο πρόσωπο και την ανάγκασαν να κάνει sex μαζί τους. Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι έκαναν sex με τη γυναίκα, αλλά έγινε απο κοινού.
”Η ετυμηγορία των ενόρκων είναι γεμάτη απο πρακτικά λάθη και στερείται λογικής και λόγου. Είμαι πεπεισμένος ότι και οι δύο αυτοί άντρες είναι αθώοι” είπε ο δικηγόρος τους, Jorgen Riple, στην Νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidende.
O Tiegs και ο φίλος του –του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί- θα πληρώσουν 100.000 ΝΟΚ ο καθένας (σχεδόν 19.000 δολλάρια) για τα έξοδα του δικαστηρίου και επιπρόσθετα 55.000 ΝΟΚ (9.000 δολλάρια) για ποινικές κυρώσεις. Και οι δύο άσκησαν έφεση.