Στην εκπνοή του 2022, ανάμεσα στην παρασκευή μελομακάρονων και τη δοκιμή λαμπερών outfits για την Πρωτοχρονιά, οι συντάκτες και συντάκτριες του Avopolis ασχοληθήκαμε για ακόμη μια χρονιά με – τι άλλο –  τις αγαπημένες μας λίστες. Λίστες με τις τηλεοπτικές παραγωγές που σημάδευσαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά και με τις ερμηνείες που μας καθήλωσαν στα δεκάδες βράδια που περάσαμε με binge watching μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης και του υπολογιστή μας. Και το 2023 φαίνεται πως ξεκίνησε επίσης δυναμικά σε τηλεοπτικό επίπεδο, με φουλ της νοσταλγίας reboot στο That '90s Show στο Netflix, αλλά και με το πολυαναμενόμενο The Last Of Us του HBO να μας θυμίζει ότι καμιά φορά, τα video games μπορούν να γίνουν η καλύτερη πρώτη ύλη για δυναμικές σειρές που καθηλώνουν. Επειδή όμως η νέα χρονιά δεν θα έχει μόνο dystopic sci-fi, αλλά και την επιστροφή περισσότερων αγαπημένων sit-coms, σειρών μυστηρίου και επιτυχημένων franchises, καθώς φυσικά και νέες σειρές. Να λοιπόν μερικές παραγωγές που το Avopolis περιμένει με ενθουσιασμό μέσα στους επόμενους μήνες.

 

Poker Face

Μετά τα άκρως επιτυχημένα Knives Out και Glass Onion: A Knives Out Mystery, ο Rian Johnson επιστρέφει με μια ολοκαίνουρια σειρά μυστηρίου με τίτλο Poker Face και την αγαπημένη Natasha Lyonne στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο νέο αυτό whodunit του ευφυούς δημιουργού, η Lyonne ερμηνεύει την Charlie Cale, μια γυναίκα που γνωρίζει πάντα ποιος λέει ψέματα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ψυχική και σωματική της ακεραιότητα, όσο έρχεται αντιμέτωπη με μυστήρια που αναζητούν την επίλυσή τους. Στην Ελλάδα, τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσω Cosmote TV, ενώ στη σειρά θα δούμε επίσης τους Joseph Gordon-Levitt, Stephanie Hsu, Adrien Brody, David Castañeda, Nick Nolte, Ron Perlman, Chloë Sevigny, Charles Melton, Jameela Jamil, Tim Meadows, Simon Helberg, S. Epatha Merkerson, Ellen Barkin, Tim Blake Nelson και πολλούς ακόμη guests, στο σίγουρο comedy mystery hit της χρονιάς.

 

True Detective: Night Country

true-detective-4

Έπειτα από πολυετή αναμονή, μια από τις πιο επιτυχημένες και ατμοσφαιρικές σειρές του ΗΒΟ ετοιμάζεται να επιστρέψει στους δέκτες μας, αυτή τη φορά με μια γνώριμη γυναικεία φιγούρα να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η τέταρτη σεζόν του αριστουργηματικού True Detective αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023, με τη θρυλική Jodie Foster να μεταβαίνει στην παγωμένη Alaska όπου και θα εκτυλίσσεται αυτή τη φορά η ιστορία. Στον ρόλο του executive producer αυτή της σεζόν θα βρεθεί ο Barry Jenkins, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Issa López.

 

And Just Like That ...

Carrie, Miranda και Charlotte ετοιμάζονται να επιστρέψουν κάποια στιγμή μέσα στο 2023 στη δεύτερη σεζόν του αγαπημένου Sex and the City spinoff και στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και το δράμα κατά πάσα πιθανότητα θα κορυφωθεί, με μια φρεσκοχωρισμένη Miranda να εξερευνά τη σεξουαλικότητά της κοντά στο 60ο έτος της ηλικίας της, την Carrie να ξαναβγαίνει στον κόσμο του dating έπειτα από τον θάνατο του έρωτα της ζωής της, Big και τον Ethan να κάνει comeback.

 

Yellowjackets

Έγινε το ανέλπιστο smash hit το φθινόπωρο του 2021, οπότε το 2023 οι Christina Ricci και Juliette Lewis ετοιμάζονται να επιστρέψουν με τη δεύτερη σεζόν του Yellowjackets, στις 24 Μαρτίου. Προηγουμένως είχαμε παρακολουθήσει το αεροπορικό δυστύχημα μιας ποδοσφαιρικής ομάδας μαθητριών Λυκείου, που βρίσκονται αντιμέτωπες με την επιβίωση στη φύση. Και είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια της ιστορίας θα είναι εξίσου καθηλωτική.

 

Extraodrinary

Από τους παραγωγούς του αγαπημένου Killing Eve και με την Emma Moran στο τιμόνι της δημιουργίας, το Extraordinary του Hulu, που stream-άρει ήδη στο Disney+, είναι το φρέσκο superhero sitcom που αφηγείται τη ζωή της Jen, ενός 25χρονου κοριτσιού που ζει σε έναν κόσμο που όλοι έχουν υπερδυνάμεις. Εκτός από αυτήν. Και δίχως αυτό το απαραίτητο x-factor που για όλους φαντάζει αυτονόητο, η ίδια θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο της, σε μια τρυφερή coming-of-age σειρά που προμηνύεται απολαυστική.

 

Daisy Jones & the Six

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Taylor Jenkins Reid από το 2019, που έχει σπάσει ταμεία παγκοσμίως, το Daisy Jones & the Six αντλεί την έμπνευσή του από την πολύπαθη ζωή των μελών των Fleetwood Mac και ακολουθεί μια fictional μπάντα, όσο αυτή ξεκινά το ταξίδι της προς την κορυφή των παγκόσμιων charts. Όταν όμως μια sold-out συναυλία τους οδηγεί στη διάλυση του συγκροτήματος, οι band leaders (που ερμηνεύουν η Riley Keough και ο Sam Claflin) αποφασίζουν να μοιραστούν τι ήταν αυτό που οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη. Αν κρίνουμε από τα πραγματικά βιώματα των μελών των Fleetwood Mac και του πώς ηχογραφήθηκε το εμβληματικό Rumours, ετοιμαστείτε για high pitch rock ‘n’ roll drama!

 

The Marvelous Mrs. Maisel

https://www.youtube.com/watch?v=hDQUrH5tf40

Η 5η σεζόν του λατρεμένου πλέον The Marvelous Mrs. Maisel πρόκειται να προβληθεί μέσα στο 2023, με τη Midge Maisel να μας φτιάχνει το κέφι με το κωμικό της ταλέντο για μια τελευταία φορά πριν το μεγάλο φινάλε της ιστορίας της. Και λογικά θα μάθουμε επιτέλους τι έγινε μετά το φιλί μεταξύ της Midge και του Lenny στο φινάλε της 4ης σεζόν!

 

Succession

Έπειτα από ένα επεισοδιακό φινάλε στην 3η σεζόν του, το πολυβραβευμένο Succession επιστρέφει και η μιντιακή οικογένεια που αυτό ακολουθεί μπορεί να μην είναι ποτέ ξανά η ίδια. Με τον προγραμματισμό του ΗΒΟ να αναφέρει ότι η σειρά θα επανέλθει κάποια στιγμή την προσεχή άνοιξη, ετοιμαστείτε να καθηλωθείτε για ακόμη μια φορά στους δέκτες σας. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured