Πρωινό ξύπνημα, τηλε-εργασία με συνεχείς βιντεο-κλήσεις και meetings και μια απαιτητική καθημερινότητα τόσο εντός, όσο και εκτός του σπιτιού, για όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της οικογένειας. Η ολοκαίνουρια πλατφόρμα της ΕΟΝ είναι όμως εδώ για να δώσει νέα πνοή στην απογευματινή σας (και όχι μόνο φυσικά) χαλάρωση μπροστά από την τηλεόραση, όπως και το tablet, το laptop και το κινητό σας, αναβαθμίζοντας επίσης την επικοινωνία σας με συνδυαστικά προγράμματα με internet και τηλεφωνία.

Η ΕΟΝ είναι η νέα πλατφόρμα της Νova, η οποία παρέχει live τηλεοπτικό και on demand περιεχόμενο, αλλά και εξαιρετικά γρήγορο fiber internet έως 100Mbps και τηλεφωνία. Με νέες, εξελιγμένες λειτουργίες και απίστευτη ευκολία χρήσης για όλα τα μέλη της οικογένειας, η ΕΟΝ υπόσχεται να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά σας, εμπλουτίζοντάς την με αποκλειστικές δυνατότητες, αλλά και κάνοντάς την ακόμη πιο απλή.

woman-working-on-laptop-at-home-2021-09-15-19-47-37-utc

Οι δυνατότητες της πλατφόρμας EON της Nova:

Αυτή τη χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε παρακολουθώντας το συναρπαστικό live τηλεοπτικό περιεχόμενο που πάντα αναζητούσατε, περισσότερους από 2300 τίτλους on demand από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, πάνω από 3000 αγώνες και βέβαια τις πρεμιέρες που όλοι και όλες αναμένουν. 

Πέρα από το πλούσιο περιεχόμενό της που θα αφήσει ευχαριστημένο και το πιο απαιτητικό μέλος της οικογένειας, η ΕΟΝ καινοτομεί δίνοντας τη δυνατότητα παύσης προβολής ακόμη και του live προγράμματος, ώστε να μην χάνετε στιγμή από την αγαπημένη σας σειρά ή έναν αγώνα ποδοσφαίρου που έπεσε πάνω σε εκείνη την υποχρέωση που είχατε ξεχάσει ότι έχετε. Και εκτός από αυτό, θα έχετε έτσι κι αλλιώς τη δυνατότητα να κάνετε Catch up 7 ημερών για να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα όταν εσείς θέλετε.

Και επειδή ξέρουμε ότι την ΕΟΝ θα θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν όλοι οι ένοικοι του σπιτιού, έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας στο ίδιο σπίτι (μέχρι 5), όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις δικές σας λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνετε προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου, βάσει των προηγούμενων αναζητήσεών σας. Το ΕΟΝ kids παρέχει επίσης στους μικρούς μας φίλους τη δυνατότητα δημιουργίας του δικού τους προφίλ, με δυνατότητα γονικού ελέγχου, που αποκλείει την πρόσβαση σε υλικό που δεν ταιριάζει στην ηλικία τους.

Οι λάτρεις του αθλητισμού από την άλλη, με το ΕΟΝ Sports Mode, έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά αποτελέσματα αγώνων, βαθμολογίες παικτών και στατιστικά από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, άμεσα και εύκολα!

Με τα συνδυαστικά προγραμμάτα ΕΟΝ μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετικά γρήγορο internet έως 100Mbps, για όλες εκείνες τις φορές που έχετε να κατεβάσετε ταυτόχρονα εκείνο το brief για τη δουλειά και να μιλήσετε μέσω Zoom με τη συνεργάτιδά σας, όσο στο δίπλα δωμάτιο stream-άρει ακόμη μια οσκαρική ταινία. Ακόμη μπορείτε να έχετε απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα σταθερά για να κάνετε catch up με τους αγαπημένους σας, αλλά και 120’ προς κινητά.

Ανακάλυψε τα νέα προγράμματα με ΕΟΝ TV, γρήγορο Internet και απεριόριστες κλήσεις, μόνο από 30€ το μήνα και δωρεάν τους 3 πρώτους μήνες!

Μην χάνετε καιρό και αλλάξτε για πάντα την καθημερινότητά σας με την ΕΟΝ. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured