Μια περιεκτική, σκοτεινή, neo-folk βραδιά προσφέρθηκε την Παρασκευή στο Γκάζι. Με πρωτεργάτη τον King Dude και ιδανικά support acts από τους δικούς μας Road Miles και τον Δανό Kim Larsen, ο οποίος σταθερά, επί 1 ώρα, ξεσήκωσε το μαυροντυμένο κοινό του Second Skin με την ακουστική εκδοχή του project του Of The Wand And The Moon, και με το βορειοευρωπαϊκό του γρέζι.

Kdude_2.png

H επί σκηνής έλευση του King Dude πραγματοποιήθηκε με όλους τους τύπους της neo-goth αισθητικής, με την τοποθέτηση και το άναμμα δύο επιβλητικών επιδαπέδιων κηροπηγίων υπό τη μουσική συνοδεία των soundtrack του John Carpenter. O Τ.J Cowgill με τις metal καταβολές και την πλήρη μπάντα του ανέβηκε στη σκηνή του Second Skin μετά τις 11 και επιδόθηκε σε ένα σερί επιλογών από τη δισκογραφία του, διανθισμένο με αρκετά καινούρια τραγούδια (όπως το “Holy Crystalls”), μα και με αρκετές διακοπές, προκειμένου να επιλυθούν κάποια προβλήματα στον ήχο.

Kdude_3.png

Παρά τη γενική ικανοποίηση του κοινού (το οποίο τον έχει περιβάλλει με την αποδοχή και την αγάπη του και τις δύο προηγούμενες φορές που έχει έρθει στη χώρα μας) και παρά την αναμφίβολη αισθητική και συνθετική δύναμη της τραγουδοποιίας του, ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα «βασιλιάς» στάθηκε αρκετά φτωχός φωνητικά για να υποστηρίξει το α-λα-Nick Cave σκοτεινό του σύμπαν. Τις εντυπώσεις έκλεψε  έτσι η ξυρισμένη γουλί μπασίστριά του, η οποία παρουσίασε μια εκπληκτική προσέγγιση των συνθέσεών του, αποτελώντας έτσι την πιο αξιόλογη ανάμνηση από το φετινό ραντεβού μας με τον King Dude.

Kdude_4.png

Σίγουρα μια ευχάριστη βραδιά, για όποιον ήθελε να πιει τα ποτά του, κοινωνώντας σκοτάδι και βραχνάδα σε έναν από τους καλύτερους dark χώρους της πόλης. Υποβάλλοντας την αγάπη μας και τα σέβη μας στον σκοτεινό ρομαντισμό του King Dude, ελπίζουμε την επόμενη φορά να τον δούμε καλύτερο.

{youtube}OO1IZsWcVBM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured