Photos: Olga K.

Η αναφορά του τραγουδιστή των Answer στους What’s The Buzz (“Φοβερό συγκρότημα, μακάρι την άλλη φορά που θα παίξουμε εδώ να είναι πάλι support”), δύο φορές στην διάρκεια της συναυλίας, όσο και η εκτέλεση του “Sweet Emotion” των Aerosmith, λέει πολλά για το συγκρότημα. Οταν παραδέχεται κάποιος, έτσι απλά, πόσο του άρεσε το support τη στιγμή που είναι ο headliner, δείχνει μια συμπεριφορά και αντίληψη που δεν συναντιέται εύκολα στον εγωϊστικό κόσμο του rock’n’roll. Πρέπει νά 'σαι πολύ μεγάλος για να παραδέχεσαι κάτι παρόμοιο, όσο μεγάλος (ή αφελής αν είσατε κυνικοί) πρέπει να είσαι για να εξομολογείσαι ότι δεν περίμενες κόσμο στη συναυλία και είσαι πανευτυχής που γέμισες το Gagarin.

Σε ξανανιώνουν τέτοιες συμπεριφορές, ιδιαίτερα όταν έχεις δει το νιοστό ελληνικό συγκρότημα που παίζει μετά την δεύτερη πρόβα του και νομίζει ότι του ανήκει το σύμπαν. Κάπου εδώ βρίσκεται και το μυστικό των Answer, καθώς το κράμα Free – Bad Company – Led Zeppelin blues rock που ακούσαμε εκείνο το βράδυ μπορεί να μην δεκδικούσε βραβεία πρωτοτυπίας, όμως ήταν η ειλικρινής προσφορά τεσσάρων νέων ανθρώπων που έπαιζαν με όλη την ψυχή τους σε ένα κοινό διψασμένο για απλό και δυνατό rock’n’roll.



Τί κι αν ήταν τέσσερις, αφού ο “πέμπτος” ήταν ο κόσμος που χόρευε και τραγουδούσε μαζί τους και όσοι γκρίνιαξαν για την μικρή διάρκεια της συναυλίας ας σκεφτούν ότι οι Answer εξάντλησαν το ρεπερτόριό τους και προφανώς δεν ήθελαν να γίνουν covers band εκείνο το βράδι.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured