Η χθεσινή μέρα ήταν το μεγάλο crash test του G-fest μια και πραγματικά πλημμύρισε από κόσμο. Επειδή ο αναγνώστης του Avopolis πρέπει να είναι καλά πληροφορημένος και προετοιμασμένος, ορίστε μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε:

Must

• Μια βόλτα από το stand του Sonik. Μπορεί να είναι μακριά από τη σκηνή αλλά εκεί θα δείτε τα πιο ενδιαφέροντα όπως τον κο Βογιατζή, με στυλ νέου Σαρτρ, να διαβάζει αποσπάσματα από τo “Κάτω από τη Γέφυρα” και τους υπόλοιπους να ακούν αποσβολωμένοι τις λεπτομέρειες από τη σεξουαλική ζωή του Kiedis (βλέπε φωτογραφίες).

• Επισκεφτείτε τα bars όσο το δυνατό γρηγορότερα. Όσο περνά η ώρα τόσο η ουρά μεγαλώνει και οι πιθανότητες να έχουν τελειώσει οι προμήθειες αυξάνουν.



• Αν είναι στις ορέξεις σας υπάρχει η δυνατότητα για ηλιοθεραπεία με υπόκρουση Earthbound. Οπότε ψαθάκι-αντιλιακό-μπικίνι και νωρίς νωρίς στο Φάληρο.

• Για μετά τη συναυλία το G-Bar είναι ότι πρέπει για ένα ποτό ρεμβάζοντας στη θάλασσα.



• Φεύγοντας αν περάσεις από τον υπαίθριο χώρο του ΣΕΦ πέφτεις στις επιδείξεις των 'φτιαγμένων' αυτοκινήτων και στις πραγματικές κόντρες μεταξύ δυτικών και βόρειων προαστίων.

Don't

• Μην παρκάρετε μέσα στο πάρκινγκ αν έχετε σκοπό να φύγετε πριν το τέλος της συναυλίας. Υπάρχει περίπτωση να σας κλείσουν κάποιοι που δεν ιδρώνουν και τόσο στην ιδέα.



• Μην πάρετε σουβλάκια τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αν δεν έχετε γερά δόντια.



• Χώμα και άμμος βρίσκεται παντού, οπότε δε χρειάζεται να φορέσετε τα Manolo Blahnik πέδιλα σας για να έρθετε στο G fest. Το σκηνικό θυμίζει τεράστιο beach party... Πολλοί ήρθαν καταλλήλως προετοιμασμένοι, τα μαγιώ έλειπαν μόνο!

• Μην πλησιάσετε το περίπτερο του Sonik αν είστε ντροπαλή κοπέλα, γιατί το πιο πιθανό είναι να πέσετε πάνω στον κο Τσάβαλο, ο οποίος να θέλει επίμονα να σας αναλύσει την τριλογία "Αυστηρώς Ακατάλληλον" με θέμα το πορνό.

Από δυο συν και πλην για το G-fest



+ Η τιμή του εισιτηρίου. Με 25 euro (στην προπώληση) το χειμώνα είδαμε τον Carotone μόνον του, ενώ εδώ είχαμε full line up. Value for money συναυλία της χρονιάς και... δεν είναι παράξενο ότι είναι και η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά μετά τους Black Sabbath και Duran Duran...

- Οι κερκίδες είναι μ-α-κ-ρ-ι-α από τη σκηνή. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα στη διευθέτηση του χώρου, όπως και το ότι το κεντρικό τεραιν του beach volley βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πιο χαμηλά από τον υπόλοιπο χώρο, με αποτέλεσμα όλοι να συνωστίζονται μπροστά.

+ Το line up. Πολύ καλή η επιλογή των ελληνικών ονομάτων. Παπακωνσταντίνου και Κολυμβητές είναι αμφότεροι εξαιρετικοί και οι εμφανίσεις τους αραιές. Οι Earthbound από την άλλη βρίσκονται στην αφρόκρεμα του αγγλόφωνου rock.



- Τα τέσσερα μπαρ αποδείχθηκαν υπερεπαρκή για τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σε στιγμές ήταν ανεπαρκή για τόσο κόσμο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές (σίγουρα όχι σαν εκείνες του Ejekt Festival!).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured