Photos: Olga K.

Δυστυχώς η κίνηση στους δρόμους κατέστησε δύσκολη την άμεση πρόσβασή μας στο θέατρο Πέτρας και σαν αποτέλεσμα είχε οι περισσότεροι απο μας να χάσουμε τους Stellastarr*. Ευτυχώς, είχα την ελάχιστη τύχη να καταφέρω να προλάβω τα 4 τελευταία τους κομμάτια, μαζί με τον αγαπητό Τάκη Θανόπουλο.

Μόλις καταφέραμε να περάσουμε τους τριπλούς ελέγχους εισιτηρίων – λες και χρειαζότανε να υπάρχουν τόσοι, αφού άπειροι τζαμπατζήδες κατάφεραν να μπούν σαν κύριοι – αρχίσαμε να τρέχουμε προς τη σκηνή για να προλάβουμε να δούμε τους Νεουορκέζους (αυτή η πολή έχει την τιμητική της αυτό το καλοκαίρι).

Αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί μπροστά στη σκηνή τραγουδώντας και χορεύοντας στους δυναμικούς ρυθμούς των Stellarstarr*. Μπροστά μας είχε στηθεί μια εκπληκτική μπάντα που δεν περίμενε την θερμή υποδοχή των Ελλήνων. Ο Shawn Christensen με την χαρακτηριστική του φωνή – που ή λατρεύεις ή μισείς θανάσιμα – άξιος ως frontman, ξεσήκωσε το κοινό, άλλοτε χοροπηδώντας και άλλοτε κυλιόμενος στα πατώματα της σκηνής. Αν και ο ήχος στα φωνητικά ήταν πολύ χαμηλός λόγω τεχνικών προβλημάτων (έλειπε μια κονσόλα), δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και συνέχισε με τους ξεχωριστούς λαρυγγισμούς του. Αυτή που σίγουρα έκλεψε την παράσταση και όλα τα αρσενικά βλέμματα και όχι μόνο, ήταν η Amanda Tannen (πωλείται το αυτογραφό της για όποιον ενδιαφέρεται), η ξανθιά μπασσίστρια με την γλυκιά φάτσα. Αν και η συμβολή της μουσικά και φωνητικά ήταν σημαντική, νομίζω πως απλά η παρουσία της ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει το κοινό.

Αν και όπως προανέφερα προλάβαμε μονάχα τα 4 τελευταία κομμάτια και υπήρχανε κάποια τεχνικά προβλήματα στα φωνητικά μέρη, τελικά εκτιμήσαμε ακόμα περισσότερο αυτή τη μπάντα. Πολύ φρέσκοι, δυνατοί μουσικά, ξεσηκωτικοί τα μάλα και με άπλετο σεβασμό προς το κοινό τους. Ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο που ήρθε να τους δεί αλλά και τον Iggy που δέχθηκε να ανοίξουν την συναυλία του. Μετά το τέλος της συναυλίας στάθηκαν στον διάδρομο που οδηγούσε στα καμαρίνια, μίλησανε με τους φαν και είπαν πως τους άρεσε πολύ αυτό το live, αλλά πως θα ήταν πολύ καλύτερα αν τους βλέπαμε μόνους τους σε κάποιο χειμερινό χώρο. Εμείς θα συμφωνήσουμε με αυτό και απλά θα ευχηθούμε να τους δούμε ξανά την επόμενη σεζόν χωρίς πολλά προβλήματα και να τους απολαύσουμε στο έπακρον! (Γιατί αν με όλα αυτά που συνέβησαν κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν ...αφήνω τη φαντασία μου να οργιάσει)

Και επειδή δεν καταφέραμε να το καλύψουμε όπως θα θέλαμε, εξασφαλίσαμε τουλάχιστον το playlist!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured