Τα group που ανοίγουν ένα φεστιβάλ είναι σαφέστατα πάντα αδικημένα, αφενός λόγω του γεγονότος ότι τις περισσότερες φορές ο κόσμος δεν είναι ακόμα συγκεντρωμένος (κάτι το οποίο κάθε άλλο πάρα ίσχυε στην προκειμένη περίπτωση), αφετέρου λόγω της ιδιαιτερότητας του ότι ο καυτός ήλιος που αποτελεί για τη χώρα μας φανατικό οπαδό των καλοκαιρινών event, έδωσε για μια ακόμα φορά το παρόν. Τα παιδιά, βάλθηκαν να μας αποδείξουν ότι δεν είναι από τα groupακια που ...”δεν έχουν στον ήλιο μοίρα” καθώς επίσης και ότι η προσέλευση του κοινού που παρατηρήθηκε ιδιαίτερα αυξημένη από νωρίς, δεν ήταν τυχαίο γεγονός.

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης τους στη σκηνή, ο πυρήνας των οπαδών τους, τους αγκάλιασε με ένα ζεστό καλωσόρισμα και σα δεμένη παρέα προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το ανταποδώσουν απογειώνοντας τη διάθεση. Στο σύντομο set τους είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε το This is a love song, το Montage, ενώ δεν έλειψε φυσικά και το αγαπημένο μας Jŏkulhlaup, ανάμεσα στα οποία η Ελένη προσπαθούσε να ξεδιψάσει τον κόσμο μοιράζοντας όσα μπουκαλάκια με νερό είχε στη διάθεση της, μιας και το χοροπήδημα σε συνδυασμό με την εξωτερική θερμοκρασία που άγγιζε το peak της οδήγησαν σε έξαψη. Ήταν πολύ ευχάριστο πάντως το γεγονός να ακούς τον κόσμο να τη φωνάζει με το μικρό της όνομα, εντείνοντας το συναίσθημα της οικειότητας, αλλά και επισφραγίζοντας την εκτίμηση για ελληνιδες frontwomen με προσωπικότητα.

Για μια ακόμα φορά οι Film φρόντισαν να διατηρήσουν την αγάπη μας και να μπουν στην -όχι και τόσο μεγάλη είναι η αλήθεια- λίστα των ενδεχόμενων headliners στην περίπτωση ενός εγχώριου rockwave, αλλά για αυτά θα μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή. Με την κάθοδο τους από τη σκηνή αφέθηκα προσωπικά σε ένα ανελέητο οφθαμόλουτρο θαυμάζοντας τα άγρια, πλην όμως λάγνα νεοπιπινογκόθ μωράκια που είχαν αρχίσει να κατακλύζουν το χώρο του φεστιβάλ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured