Photos: LiveAlive Pictures / Kissadjekian

For About To Spacerock, We Salute You!

Ερώτηση: Πόσα καλομελετημένα hard rock κλισέ χωράνε μέσα σε 90 λεπτά συναυλίας;
Η απάντηση κυρίες και κύριοι δόθηκε το διήμερο στο Ρόδον από τους Monster Magnet.

Και ποιά είναι η απάντηση; Όλα!

Rock God πόζες, «Χαιτέους» σε κατάσταση παροξυσμού, δερμάτινα κολλητά παντελόνια, αγώνες δρόμου πάνω στη σκηνή, ατελείωτα κιθαριτικά solo, πότισμα κοινού με νερό και Jack Daniels, ξέκωλη παρακμιακή πρώην στριπτιτζού με κυτταρίτιδα σε ασκήσεις αεροβικής και περιπτύξεων με κιθάρα και μπάσο ταυτόχρονα, προσεκτικό «σπάσιμο» κιθάρας, και το αποκορύφωμα, κάψιμο ξύλου στο σχήμα κιθάρας, και περιφορά της ιερής rock φλόγας πάνω στη σκηνή του Ρόδον.
Ok σχεδόν όλα, μόνο το πέος του Wyndorf δεν θαυμάσαμε…

Τόσο ψεύτικα, κιτς και decadence μα τόσο Fun, Fun, Fun!

Μην με παρεξηγείτε. Οι Monster Magnet, και ειδικά ο Dave “Lemmy on Acid” Wyndorf συγκαταλέγονται στις αδυναμίες μου. Έχουν τα τραγούδια, και ευτυχώς ακούσαμε αυτά που θέλαμε περισσότερο “Bummer”, “Tractor” “Powertrip”, “Negasonic Teenage Warhead” και “Spacelord”, καθώς και πέντε από το πιο πρόσφατο “Monolithic Baby” album, και ταυτόχρονα ξέρουν να στήνουν ένα σκληρό, sexy, και πολύ Spinal Tap rock show, από αυτά, που παρασύρουν και τον πιο συγκρατημένο, σε headbangings, και sing-alongs.

Ο Wyndorf, που μην ξεχνάτε ότι τα έχει τα χρονάκια του, ήταν απολαυστικός στο ρόλο του Spacerocker from Hell, οι συνεργάτες του, παλιοί και καινούργιοι από πίσω κράταγαν τις ισορροπίες μεταξύ του stoner rock, της ψυχεδέλειας, και του hard rock, και παρέσυραν ουκ ολίγες φορές τις μπροστινές σειρές σε επιφωνήματα θαυμασμού για τις πόζες τους, ενώ όταν στο encore τράβηξαν στα άκρα το space rock “Spine Of God” σε μία εικοσάλεπτη, σχεδόν, εκδοχή, στη διάρκεια του οποίου ο Wyndorf έκανε όλα τα ζογκλερικά του κολπάκια, έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιο b-movie προβαλλόταν στο background.

Monster Magnet live λοιπόν! Σαν παλιό καλό «βρώμικο» slapstick cartoon

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured