Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει καιρός που θα μπορούσε να μας εκπλήξει -έστω- η άφιξη του Κid Loco για ένα Dj Set. Οι θαυμαστές αυτού του δαιμόνιου Γάλλου είχαν πολλές ευκαιρίες να τον απολαύσουν σαν ανεξάρτητο καλλιτέχνη σαν DJ ή ακόμα και με τις δύο ιδιότητες του. Έτσι αυτο που ήταν σπουδαιο στην χτεσινή του εμφάνιση στην Ελλάδα είναι ότι δεν έπαιξε σε ένα μεγάλο διαστάσεων club αλλά στον εορτασμό των οκτώ χρόνων ενός Χαλανδριώτικου Cafe, το οποίο πραγματικά έκανε ...την έκπληξη!

Απο την αρχή τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτο το μαγαζί έδειξαν ότι είχαν διάθεση να περάσει ο κόσμος καλά και να βιώσει την έννοια του πάρτυ! Ακόμα και τίποτα να μην είχες παραγγείλει, δεν ένιωθες άσχημα μιάς και το ΒBQ & το salad bar που είχαν στήσει φρόντιζε για την διατροφή σου, αλλά και οι sponsored μπύρες ήταν άκρως δροσιστικές. Επίσης συνέβαιναν διαρκώς "απρόοπτα" τα οποία τσινγκλίζαν τον κόσμο (body painting με το logo του μαγαζιού σε γυμνόστηθη κοπέλα, μπαλλόνια κτλ) και δημιουργούσαν μια όμορφη αδημονία για το set του επίτημου καλεσμένου!

Λίγο μετα τις 20:00 ο Κid Loco ανέβηκε στο booth του και η γιορτινή διάθεση που προυπήρχε άναψε για τα καλά. Ξεκίνησε με χαλαρά hip hop tunes, απλά κρατώντας το τέμπο με βαριές μπασογραμμες και το προγραμμά του συνέχισε με πιο funky και jazz-house ρυθμούς!

Φανταστείτε ενα πρόγραμμα που ξεκινάει με ήχους που θυμιζουν instrumental Red Snapper περνούν απο Eartha Kitt, Stereo Mcs και συνεχίζουν με χαλαρο house. Όπως έχει πει και ο ίδιος, "καταλαβαίνω το dj set μου σαν την δημιουργία μιας ταινίας με αρχή μέση και τέλος" και ίσως αυτο ήταν το μυστικό αυτης της όμορφης βραδιάς.

Τέλος να ευχηθούμε να ζήσουμε ξανα τέτοιες στιγμές (είτε στον ίδιο χώρο, είτε κάπου αλλού) γιατι νιώσαμε μέρος ενός φιλικού πάρτυ και όχι απλά παθητικοί θεατές σε έναν απρόσωπο χώρο!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured