Έφτασα στο κέντρο Ιππασίας κάπως αργοπορημένος, με αποτέλεσμα να χάσω λίγο από το σετ του κορυφαίου ίσως dj της εποχής μας. Αλλά η στενοχώρια για την καθυστέρηση δεν κράτησε για πολύ... Καμία σχέση με την νερόβραστη εμφάνιση του Oakenfold στο πρώτο Energy, πέρισυ... Ο ήχος του ήταν φρέσκος, ένα μίγμα progressive και trance, με αρκετές εναλλαγές στους ρυθμούς και το feeling του κάθε κομματιού.

Έδειχνε ένας απόλυτος άρχοντας πάνω από τα decks του, ένας άρχοντας που άφηνε μερικές φορές να τον συνεπαίρνει κι αυτόν ο ρυθμός της μουσικής που διάλεγε. Οι εναλλαγές ήταν τουλάχιστον ευφυείς, κατορθώνοντας να μας έχει διαρκώς στην "τσίτα" για αυτό που ερχόταν κάθε φορά. Μου έλεγε ο Ηλίας ο Πυκνάδας τις προάλλες για την φορά που τον είχε δει πριν καιρό στην Αγγλία, μαζί με τον Digweed σε ένα μαραθώνιο σετ και προσπαθώ απλά να φανταστώ πως θα ήταν εκείνο το βράδυ!

7 περίπου χιλιάδες άτομα είμασταν απόλυτα συντoνισμένοι στον ρυθμό του και προσωπικά με άφησε με μία δυνατή επιθυμία να τον ξαναδω σύντομα.

Όσο για την διοργάνωση, μου φάνηκε αρκετά επιτυχημένη. Ειδικά, όσον αφορά την επιλογή του χώρου έχω να πω καλά λόγια μιας και ήταν αρκετά μεγάλος, ώστε να μπορούμε να χορεύουμε και να κινούμαστε σχετικά άνετα, κάτι που ήταν δύσκολο σε πρόσφατα ανάλογα events.

Πάμε όμως και στις απαραίτητες γκρίνιες: Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να για να πιω νερό να αγοράσω δύο -αντί για ένα μόνο- μπουκάλια. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, επίσης, θα έπρεπε ίσως να τοποθετηθούν περισσότερα videowalls, αντί για δύο που ήταν μάλιστα το ένα δίπλα στο άλλο, για να υπάρχει οπτική επαφή και στις 2 άκρες του χώρου. Αλλά αυτό ήταν μάλλον λεπτομέρεια, μπροστά στον πλούτο της τροφής για το μυαλό, την ψυχή και το σώμα, που προσέφερε αβίαστα ο κύριος Sasha.

Κορυφαίες οι χορεύτριες και σαν εμφάνιση, αλλά και σαν κίνηση ήταν πραγματικά απολαυστικές. Υποθέτω, ανάλογα σχόλια θα έχουν να κάνουν και οι θηλυκού φύλου παρευρισκομένοι για τους χορευτές.

Απόδειξη του πόσο ωραία περάσαμε όλοι μας την Κυριακή είναι οι τρεις φορές που κατέβηκε και ξαναανέβηκε στα decks, κατόπιν επιμονής μας. Αν και το τελευταίο "encore" το ψιλοέχασα, μιας και περίμενα 20 λεπτά να βρω το μπουφάν μου στην γκαρνταρόμπα, με αντίτιμο "μόλις" 5 euro. Αυτές είναι μικρές λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσεχτούν σε ανάλογες, μεγάλες διοργανώσεις, για να διατηρείται στο σύνολό της στον καθένα μας, η καλή εικόνα.

Κατά τις 4.30 περίπου λοιπόν, πήραμε την άγουσα για το σπίτι, με εμφανές τις παρενέργειες του φαινομένου Sasha στον τρόπο κίνησής μας. Thanx man! Εν αναμονή του επόμενου ραντεβού μας...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured