Η δεύτερη εμφάνιση των Πατρινών στο ιστορικό αθηναϊκό κλαμπ ήταν σίγουρα πιο απολαυστική για τον υπογράφοντα, για διάφορους λόγους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν...

Το σετ τους περιλάμβανε πολλά περισσότερα παλαιά κομμάτια, κάτι το οποίο ίσως να ξένισε τους καινούριους φίλους τους, αλλά για όσους τους παρακολουθούν από τα πρώτα τους βήματα ήταν μία πραγματικά ευχάριστη και ανέλπιστη έκπληξη (έπαιξαν το My Planet B612 - τραγούδι νονός του επίσημου fan club τους).

Τι να πρωτοθυμηθώ; Μικρά διαμάντια όπως τα ξεσηκωτικά Deep Blue, Sun And The Moon και Talking To A Poet από το ντεμπούτο τους Memory Comes Back ή τα θεσπέσια Polly και Julie's Birthday από το δεύτερό τους άλμπουμ, NostalgiaΚράτησαν τα τρία μεγαλύτερα "χιτ" του δίσκου τους για το τέλος του κανονικού σετ τους, και για το encore μας επεφύλαξαν τρεις απολαυστικές διασκευές: My Way (!), You Are Destiny (παράδοση πια...) και... Always Look On The Bright Side Of Life (!!!) από Monty Pythons. Με τρομερό κέφι και άψογα φωνητικά μας ξεσήκωσαν όλους και φεύγοντας ένας ένας από τη σκηνή, συνέχισαν να τραγουδάνε... από τα καμαρίνια, για να επιστρέψουν ξανά για την αποθέωση.

Επίσης, η σκηνική τους παρουσία ήταν πολύ πιο ζωντανή την περασμένη Παρασκευή, δείχνοντάς μας έτσι την μεγάλη όρεξη της μπάντας να κάνει -επιτέλους- ένα live στην Αθήνα έπειτα από τόσες αναποδιές που τους είχαν συμβεί τους τελευταίους μήνες -βλέπε συνεχείς ακυρώσεις των συναυλιών τους λόγω καιρού και άλλων ατυχών περιστάσεων.

Το "μπάσιμό" τους στο Approaching of the hour ήταν άψογο, όπως τέλειο ήταν το παιχνίδι με τα φώτα, καθώς και αισθητά πολύ πιο δεμμένος ο ήχος τους σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Το Fake ήταν άψογο, ενώ η συνολική τους παρουσία έδειξε πως έχουν κάνει τρομερή πρόοδο και δουλειά πάνω στις καινούριες ηχητικές απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά το σπουδαίο και πολυσυλλεκτικό από ήχους Flood.

Αυτό δείχνει ότι οι προσδοκίες που εξέφρασαν πολλοί για το συγκρότημα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Υπάρχει δεδομένα άφθονο ταλέντο και την Παρασκευή έδειξαν πως υπάρχει και διάθεση για δημιουργική δουλειά που θα διορθώσει τις όποιες ατέλειές τους. Δεν χρειάζεται να πούμε πως όλοι μας εδώ στο Avopolis ευχόμαστε ολόψυχα να καταφέρουν να σπάσουν τα εγχώρια σύνορα και να προσεγγίσει η μουσική τους ακροατήρια από άλλες χώρες. Το αξίζουν απόλυτα!

* Παρόν για άλλη μια φορά το fan club του γκρουπ, My Planet B612, στο stand του οποίου μπορούσε κανείς να βρει μπλούζες του συγκροτήματος και δωρεάν αφίσες από τη συναυλία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured