View More

Tonino Carotone

Χώρος
Μύλος 1927, Λάρισα
Ημερομηνία διεξαγωγής
11/11/2001
avopolis.team
avopolis.team

Δεν ξέρω πόσοι στη χώρα μας γνωρίζουν τον Tonino, αλλά στη Λάρισα όπως φάνηκε υπήρχαν αρκετοί που γνώριζαν γι’ αυτόν και τα τραγούδια του. Έτσι ο χώρος του Μύλου 1927 γέμισε με αρκετό κόσμο που ήταν ευδιάθετος και έδωσε στον Carotone την αφορμή να τα δώσει όλα.

Το Highlight της βραδιάς ήταν ο …… Γιώργος Μάγκας !!!!! που έκανε την εμφάνιση του στη σκηνή ανά διαστήματα για να <<κοντραριστεί>> στα πνευστά με το σχήμα του Carotone, μέχρι και το Misirlou δια κλαρίνου Γ.Μάγκα ακούσαμε. Η βραδιά έτεινε να εξελιχθεί σε ένα comedy show από αντιθέσεις. Το όλο σκηνικό, τσίρκο !

Από τη μία ο Carotone να χοροπηδάει και να παραπατάει ασταμάτητα στη σκηνή και από την άλλη ο Μάγκας να προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων προβάλλοντας μία σοβαρότητα και μετριοπάθεια. Ο Carotone με ντύσιμο γνήσιου μάγκα της δεκαετία του 30-40 και ο Μάγκας με κόκκινο γυαλιστερό κουστούμι ασορτί με γραβάτα και παπούτσια. Latin και rock and roll για το Carotone, κλαρίνα για το Μάγκα. Όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο αυθόρμητος γίνονταν ο Carotone φτάνοντας στο σημείο να ανέβει στα πρώτα τραπέζια και να τραγουδήσει κάποια στιγμή και το τρίκι τρίκι μάνα μου (αυτό ήξερε, αυτό έλεγε).

Στο τέλος ήταν δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε αν διασκεδάσαμε, με ποιον από τους διασκεδάσαμε πιο πολύ, άσε που μας μπέρδεψε με τα Ιταλικά του ο Carotone, κάνοντας πολλούς να αμφιβάλλουν για το αν τελικά είναι Ισπανός.

Μπορεί η συναυλία να τελείωσε αλλά ο Carotone δεν είχε πει το οριστικό αντίο, μαζί με το λίγο κόσμο που είχε μείνει μπροστά στη σκηνή άρχισε να κάνει αστεία και να δείχνει τις ακροβατικές του ικανότητες σκαρφαλώνοντας στα δοκάρια της οροφής του μαγαζιού. Δε τελειώσαμε εδώ: Μετά βγήκε έξω και αφού έκανε μια βόλτα με βέσπα στο χώρο του πάρκινγκ πήγε στην έξοδο και χαιρετούσε τον κόσμο που έφευγε με τα αυτοκίνητα του.

Ίσως να μην είπαμε πολλά για τη συναυλία καθ’αυτή αλλά τη σημασία έχει όταν πας σε ένα χώρο για να ακούσεις μουσική και τελικά ανακαλύπτεις ότι η σκηνική παρουσία και η διάθεση των καλλιτεχνών είναι αυτό που τελικά σε κάνει να περάσεις καλά...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γερμανός παραγωγός επέστρεψε στην Αθήνα για να ξορκίσει τον πανδημικό κύκλο σε ένα live που θα

Ο Άγγελος Κλειτσίκας εγκλωβίστηκε πρόθυμα στον κλειστοφοβικό, πυρηνικό εφιάλτη που έστησε η

O Sting έκανε έναν ακόμα χορταστικό περίπατο στο Ηρώδειο, δικαιώνοντας την αίγλη του ονόματός του

FEATURED TODAY

Ο Mister Kentro των Supersan μιξάρει τα αγαπημένα του Amapiano κομμάτια και ο Δημήτρης Λιλής γράφει για τον ήχο που ετοιμάζεται να κυριαρχήσει στα dancefloor.

H ομάδα του NFT Art Greece απαντάει στα βασικά ερωτήματα του Δημήτρη Λιλή και θέτει τις βάσεις για την εξέλιξη της νέας τάσης και στη χώρα μας. 

Στο 2ο επεισόδιο των Diggin' podcasts, ο Ζώης Χαλκιόπουλος σαν άλλος night rider διαλέγει παραγνωρισμένα folk ευρήματα από τις δεκαετίες του '60 και του '70.
Top
0
Shares