Στο Rap Monsters Festival της Κυριακής ένιωθες ότι ο Killah P ήταν ακόμα δίπλα μας.

Στις 10 Απριλίου, ο Παύλος Φύσσας aka Killah P θα γινόταν 44 αν δεν είχε δολοφονηθεί στο Κερατσίνι από μέλη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Γίνεται λόγος για σχεδόν 10.000 φίλoυς της εγχώριας ραπ -και όχι μόνο- που συνόδευσαν με μαζική συμμετοχή τις ρίμες σπουδαίων εναλλακτικών hip hop ονομάτων όπως οι Νέγρος του Μοριά και Bloody Hawk, ο πρώτος είχε ακριβώς το vibe που χρειαζόταν το event και ο δεύτερος παρουσίασε ένα ενδιαφέρον 20λεπτο blend από τα γνωστά κομμάτια του.

Ο μέσος όρος των εμφανίσεων ήταν άλλωστε γύρω στα 20 με 30 λεπτά ανά καλλιτέχνη και ενδιάμεσα ο κόσμος φώναζε συνθήματα για τον Παύλο Φύσσα, αλλά και συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής. Η παλιά φρουρά του ελληνικού ραπ εκπροσωπήθηκε από τον Ταφ Λάθος που έπαιξε κυρίως καινούρια κομμάτια και δειγμάτισε μέρος από ένα επερχόμενο project με την μουσική του Ξαρχάκου, από τον Sadomas, τον Εθισμό (που μαζί με τον ανερχόμενο Buzz είδαν τα περισσότερα πυροτεχνήματα) και τον Θανάσιμο που επίσης παρουσίασε υλικό από την πρόσφατη κυκλοφορία του. Θερμή υποστήριξη είχαν ασφαλώς και οι ανερχόμενοι MI.TAΦ, BrotherHood, Dason, IZW, MAZE και South Block ενώ το φινάλε ανήκε σε έναν ακόμη διδακτικού χαρακτήρα και άκρως συγκινητικό λόγο που εκφώνησε η Μάγδα Φύσσα με όσα θα ήθελε να πει στον Παύλο.

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου «Νίκος Περκίζας» υπό την αιγίδα του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», η είσοδος ήταν ελεύθερη στο κοινό αλλά η μαζική προσέλευση απέφερε έσοδα όχι μόνο από την κατανάλωση των μπαρ αλλά και από την πώληση merchandise και πρόκειται για έσοδα που συγκεντρώθηκαν και αναμένεται να καλύψουν μέρος των δικαστικών εξόδων για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Rap Monsters Festival.

rap-monsters-festival-1rap-monsters-festival-2rap-monsters-festival-3rap-monsters-festival-4rap-monsters-festival-5rap-monsters-festival-6rap-monsters-festival-7rap-monsters-festival-8rap-monsters-festival-9rap-monsters-festival-10rap-monsters-festival-11rap-monsters-festival-12rap-monsters-festival-13rap-monsters-festival-14rap-monsters-festival-15rap-monsters-festival-16rap-monsters-festival-17rap-monsters-festival-18rap-monsters-festival-19rap-monsters-festival-20rap-monsters-festival-21rap-monsters-festival-22rap-monsters-festival-23rap-monsters-festival-24rap-monsters-festival-25rap-monsters-festival-26

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured