Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου βρεθήκαμε για ακόμη μια φορά στο πολυαγαπημένο venue του six d.o.g.s για να δούμε τους Bonnie Nettles παρέα με τους Cosmonuts.

O κόσμος είχε ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται, δίνοντας ήδη την αίσθηση πως το live επρόκειτο να βγει sold out -όπως και έγινε- και κάπου εκεί ήρθαμε σε επαφή με τον old school ήχο των Cosmonuts, οι οποίοι κατέβαλαν τη σκηνή με περίσσια ενέργεια και διάθεση. Τα γκρουβάτα χιτάκια τους με τις έξυπνες παραλλαγές κράτησαν το κοινό αρκετά ζεστό κι οι ίδιοι εισέπραξαν μια άκρως θερμή αντιμετώπιση, με ένα εξαιρετικά δυναμικό και πηγαίο encore όπου το τζαμάρισμα έδινε κι έπαιρνε.

cosmonuts1cosmonuts2cosmonuts3cosmonuts4cosmonuts5cosmonuts6

Λίγο μετά τις 10μμ εμφανίστηκε on stage η αγαπημένη 7άδα των Bonnie Nettles. Οι ίδιοι πλήρως ενοποιημένοι, και με κορυφαίο συντονισμό και τεχνική αρτιότητα προσέφεραν στον κόσμο ένα επαγγελματικό set, γεμάτο με μπόλικη ψυχεδέλεια. Ακούσαμε μεταξύ άλλων το ταξιδιάρικο “Saristra”, που μας μετέφερε σε ειδυλλιακά, καλοκαιρινά βράδια σε κάποιο απόμερο νησί, τo αισθαντικό και παιχνιδιάρικο “Already In”, το “Rave on love me” – ένα καλειδοσκοπικό project αγάπης, το “Flowers” και φυσικά το νεόφερτο χιτάκι τους “Blowing Hearts”. Οι Bonnie Nettles πραγματικά σου δίνουν την εντύπωση πως τη στιγμή που βρίσκονται επί σκηνής, ολόκληρο το «είναι» τους, βρίσκεται απόλυτα εναρμονισμένο με τη συνθήκη του live. Η παρουσία επτά ατόμων σε μία μικρή σχετικά σκηνή, κι η τόσο επιτυχημένη πρόσμιξή τους είναι σίγουρα κάτι που υλοποιείται μετά από αρκετή προσωπική προετοιμασία αλλά και συνολική προσπάθεια. Το αποτέλεσμα δε, που εισπράττουμε εμείς όταν τους βλέπουμε είναι κάθε φορά όλο και καλύτερο.

Οι μελωδίες τους και ο ψυχεδελικός ήχος τους, σε συνδυασμό με τα bongos και το ντέφι, καλλιεργούν μια μυστικιστική ατμόσφαιρα, που συνοδεύεται από έντονο λίκνισμα, γλυκούς ψιθύρους ή και ανεπαίσθητα σπρωξίματα στη μέση των κομματιών καθώς χορεύεις με τα μάτια σου κλειστά. Ομολογώ πως αν και δεν τους έχω απολαύσει σε κάποιο καλοκαιρινό φεστιβάλ (Saristra π.χ. που θα ήθελα πολύ), η εμπειρία του να τους βλέπεις σε ένα κλειστό venue είναι απόλυτα απολαυστική και χορταστική.

Και στα επόμενα λοιπόν!

the-bonnie-nettles-1the-bonnie-nettles-2the-bonnie-nettles-5the-bonnie-nettles-vertical-1

the-bonnie-nettles-6the-bonnie-nettles-vertical-2

the-bonnie-nettles-4the-bonnie-nettles-7

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured