Πιστοί στο ραντεβού τους με τους λάτρεις της καλής και αυθεντικής pop, ο Γιώργης Χριστοδούλου και η Ανδριάνα Μπάμπαλη αποφάσισαν φέτος να σερβίρουν τις gourmet καλλιτεχνικές γεύσεις του «In The KitSchen» στη σκηνή του Κυτάρρου, συνεχίζοντας για τρίτη χρονιά ένα από τα ομορφότερα και πιο στιλάτα μουσικά προγράμματα της νυχτερινής Αθήνας.

Χρησιμοποιώντας για κυρίως πιάτο μερικές από τις πιο γλυκές ελληνικές pop μελωδίες των τελευταίων χρόνων από το προσωπικό ρεπερτόριο του καθενός, Μπάμπαλη και Χριστοδούλου σερβίρανε ένα αρκούντως χορταστικό μενού: “Πρώτο Ραντεβού Στο Θησείο”, “Είσαι Αλλού, Είμαι Εδώ”, “Μην Αλλάξεις Ποτέ”, “Πες Μου Τι Θέλεις”, “Πειρατής” από την υπέροχη φωνή του Γιώργη και “Δες Καθαρά”, “Μην Πεις Ποτέ”, “Μοίρα Μου Έγινες”, “Όλοι Μου Λένε”, “Μαζί Θεός” με την αισθαντική φωνή της Ανδριάνας. Όπως σε κάθε καλή κουζίνα, όμως, έτσι και σε αυτήν ήταν απαραίτητες και οι κλασικές, δοκιμασμένες γεύσεις. Ρόλο τον οποίον ανέλαβαν να παίξουν τραγούδια όπως τα “Συχνότητα” και “Παρ’το Λίζα” του Σταμάτη Κραουνάκη, “Σήμερα” του Γιώργου Χατζηνάσιου, “Σ’ Αγαπώ” του Νίκου Μαμαγκάκη, “Σερενάτα” του Λευτέρη Παπαδόπουλου, “Άμα Θες Να Φύγεις, Φύγε” του Απόστολου Καλδάρα, αλλά και κάποια διάσημα ξένα: τα “This Boots Are Made For Walking” και “All Of Me” - το τελευταίο γνωστό κυρίως από τη συγκλονιστική ερμηνεία της Billie Holiday. Ωστόσο, επειδή πάντα χρειάζονται και λίγα «ανθυγιεινά» στοιχεία για να κάνουν ένα γεύμα πιο δελεαστικό και νόστιμο, δεν έλειψαν και κάποια πιο προκλητικά για τις αισθήσεις μας τραγούδια, σαν π.χ.  το “Όλα Τα Λεφτά” του Καρβέλα, η επιτυχία των Antique “I Will Die For You” ή το “Μπαράκι” του Πασχάλη.

Το υλικό που δένει όλα τα παραπάνω είναι μία εκλεπτυσμένη pop αισθητική, η οποία ξεκινάει από τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις - από rock μέχρι jazz και lounge - και φτάνει μέχρι τις ερνηνείες και τον τρόπο παρουσίασης των τραγουδιών: αξέχαστες, πραγματικά, οι άκρως χιουμοριστικές «χορογραφίες», που έκαναν και τις πιο κιτς στιγμές του προγράμματος να φαντάζουν άκρως γοητευτικές. Το κερασάκι όμως στην τούρτα, το οποίο ολοκλήρωσε τον «θρίαμβο της pop», όπως θα μπορούσαμε ίσως να χαρακτηρίσουμε το πρόγραμμα, ήταν τα video της Mαρίας Σκόκα που προβάλλονταν κατά τη διάρκεια των τραγουδιών, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα. Απολαυστικό όμως στάθηκε και το encore, με τη glam εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών να τραγουδάνε το “Copacabana”, ενώ παράλληλα προβάλλονταν σκηνές από την τηλεοπτική Δυναστεία, σε εναλλαγή με την πανέμορφη και αξέχαστη Έλενα Ναθαναήλ, από ταινία των 1970ς…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured