Κάτι το ψιλόβροχο, κάτι το ελαφρώς τσιμπημένο εισιτήριο (παρά την κερασμένη μπύρα), κάτι ο σνομπισμός του αθηναικού κοινού απέναντι στους Μίκρο, συνετέλεσαν στην μέτρια προσέλευση του κόσμου το Σάββατο στο Club 22, όπου παίχτηκε η τρίτη πράξη του θεσμού Greek Electro, με τρία ονόματα φέτος εκ των οποίων κανένα δεν είχε συμμετάσχει τις δύο προηγούμενες χρονιές.

Η αρχή έγινε στις 9 ακριβώς, όπως ακριβώς είχαν υποσχεθεί και δεν είναι η πρώτη φορά που συναυλία αρχίζει στην ώρα της τον τελευταίο καιρό, με τους Gad οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τον στρωτό τους ήχο και τα καλά φωνητικά, έστω κι αν έχαναν από πλευράς σκηνικής, ή καλύτερα...κινητικής, παρουσίας. Έκπληξη η πολύ όμορφη διασκευή στο Bitche’s Brew των Inspiral Carpets!

Οι καλές εντυπώσεις των Gad μάλλον ξεχάστηκαν γρήγορα με την εμφάνιση των Cyanna. Βασικά όπως και να το κάνουμε electro και ζωντανά ντραμς είναι ένας συνδυασμός που σπάνια αποδίδει. Το βασικό τους πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο μέτριος ήχος τους, αλλά η αδυναμία τους να έχουν δικό τους ήχο. Με την ελπίδα πως όλα τα ανωτέρω είναι παιδικές ασθένειες περιμένουμε να τους ξαναδούμε (χωρίς ντραμς!).

Οι Μίκρο δεν είχαν πρόβλημα να αναδειχθούν άνετα στα αστέρια της βραδιάς παίζοντας ένα χορταστικό greatest hits σετ το οποίο αν προσφερόταν από κάποιο αγγλικό η γερμανικό σύνολο θα μάζευε και περισσότερο κόσμο και θα πυροδοτούσε χορό πολύ γρηγορότερα. Δε βαριέσαι... Τουλάχιστον τα παιδιά συνεχίζουν απερίσπαστοι και μακάρι να παραμείνουν μαζί μας αρκετά ακόμα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured