Όταν βαρεθείτε να διαβάζετε από αυτές τις ηλεκτρονικές σελίδες για τους Sigmatropic παρακαλώ ενημερώστε μας, γιατί έχουμε σκοπό να σας «ταλαιπωρήσουμε» κανονικά τους επόμενους μήνες. Κάτι η ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση που διαβλέπουμε να έχει η πρόσφατη διεθνή εκδοχή των Χαϊκού, κάτι οι πολλές εμφανίσεις της μπάντας που έχουν προγραμματιστεί μέσα στους επόμενους μήνες με αρκετούς καλεσμένους από αυτούς που έχουν συμμετάσχει στην παραγωγή, όταν μετά από λίγο καιρό κάνετε ένα απλό search στο database του avopolis θα κατεβεί μία σελίδα να!, με τα συγχωρήσεως βέβαια.

Για το πρώτο live των Sigmatropic στο Μικρό Μουσικό Θέατρο, που στην πραγματικότητα ήταν το «αγχωμένο» warm up gig μιας νέας ομάδας μουσικών, που κάτω από την καθοδήγηση του Άκη Μπογιατζή έπαιζε κάτι λιγότερο από δύο μήνες, είχατε διαβάσει από εδώ πριν από δύο εβδομάδες. Τώρα, με μία ξεχωριστή και παλιά αγαπημένη μας, την Carla Torgerson καλεσμένη, φυσικό είναι το ενδιαφέρον να είναι μεγαλύτερο και από την πλευρά του κοινού, που φυσικά γέμισε τον πολύτιμο, για πολλούς και διάφορους λόγους πραγματικά, χώρο της Βεϊκου.

Όπως θα συμβαίνει, υποθέτουμε, σε όλες τις εμφανίσεις από εδώ και πέρα των Sigmatropic, η βραδιά χωρίστηκε σε δύο μέρη. Στο πρώτο η μπάντα μόνη της, και στο δεύτερο με τον εκάστοτε καλεσμένο να συμμετέχει σε όσα κομμάτια ουσιαστικά έχουν προλάβει να προβάρουν. Η περίπτωση της Carla λοιπόν, ήταν και η ιδανικότερη αφού ήταν η καλλιτέχνης που έζησε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο καλεσμένο την δημιουργία των Χαϊκού.

Σε ένα χρονικά μοιρασμένο σετ που δεν άφησε παραπονεμένους όσους βρέθηκαν στο Μικρό Μουσικό Θέατρο περισσότερο για να απολαύσουν την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, υπήρξαν και αυτοί, η Carla δικαίωσε για άλλη μία φορά την άριστη γνώμη μας για την ίδια. Ερμήνευσε αρκετά από τα Χαϊκού, και φυσικά και τα Χαϊκού 5 και 6, τα οποίο και υπάρχουν στο δίσκο, με χάρη και αρμονικά με τους έλληνες μουσικούς, χαμογελαστή, και πάνω απ’ όλα δείχνοντας ότι διασκεδάζει και ότι το ευχαριστιέται. Ξεχωριστή στιγμή βέβαια και η εκτέλεση εις διπλούν, η δεύτερη στο encore, του “The Light Will Stay On” των The Walkabouts.

Πρώτο «επίσημο» ραντεβού πετυχημένο λοιπόν, Περιμένουμε τώρα το επόμενο, με καλεσμένους την σκωτσέζα με την εκπληκτική φωνή Pinkie Maclure και του John Wills, οι οποίοι εκτός από το σετ με τους Sigmatropic, θα παρουσιάσουν και ένα σετ με τραγούδια από το album που κυκλοφόρησαν μόλις, ως Lumen. Όλα αυτά ξανά στο Μικρό Μουσικό Θέατρο στις 19 και 20 Δεκεμβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured