Οι παλιοί λένε ότι "οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν"! Και το βράδυ του Σαββάτου δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει την εξαίρεση αυτού του άτυπου κανόνα. Έπρεπε το ρολόι να δείξει 12 τα μεσάνυχτα, ώστε το ήδη θερμό κοινό που είχε προτιμήσει το Ρόδον από κάποιο δροσερό παραλιακό club για να απολαύσει από κοντά τον Μιχάλη Δέλτα - πάνω κάτω περίπου χίλιοι φίλοι του - να πάρει… φωτιά και ο συναυλιακός χώρος να αποκτήσει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου μια κολασμένη ατμόσφαιρα!

Ήταν η ώρα που η Τάνια - είναι super - Τσανακλίδου ανέβηκε στην σκηνή δίπλα στον πρώην Stereo Nova και με την εκπληκτική φωνή της, αλλά και την αστείρευτη τρέλα της, κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό. Ερμηνεύοντας το πασίγνωστο πλέον hit "Μια αγάπη μικρή" από την συνεργασία της με τον Μιχάλη Δέλτα ανάγκασε τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα και φυσικά να υποκλιθεί στο τρομερό ταλέντο της. Το… κόκκινο ξωτικό της ελληνικής σκηνής (απ)έδειξε για πολλοστή φορά, ότι όσο εύκολα μπορεί να ερμηνεύσει μπαλάντες και να συνεργαστεί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου - όπως άλλωστε συνέβη το χειμώνα, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να χορεύει και να bitάρει. Η εμφάνισή της ήταν σίγουρα το highlights της βραδιάς και το κερασάκι στην τούρτα μια συναυλίας, που εκτός από την παρουσία της Τάνιας Τσανακλίδου, ήταν εκπληκτική από το αρχή της. Διότι το καλό live από το… ξεκίνημα φαίνεται! Για αυτό λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Το τι επρόκειτο να ακολουθήσει είχε φροντίσει να μας το δείξει από νωρίς ο Μιχάλης Δέλτα. Όταν το ρολόι έδειξε λίγο μετά της 10.30 οι πρώτες νότες από το "New Life 705" κατέκλυσαν το χώρο του Ρόδον και ο πρώην Stereo Nova έκανε την εμφάνισή του. Παρουσιάζοντας κομμάτια από το νέο του άλμπουμ "Ουράνιο Τόξο" (βλέπε το ομώνυμο κομμάτι, το "Άνθρωπε της ζούγκλας" και μερικά ακόμα) έδωσε ζωή στη σκηνή, τόσο με τη φωνή του, όσο και με τα απίστευτα - ορισμένες φορές άγγιζαν τα όρια του προκλητικού - χορευτικά.

Το πάθος πάνω και κάτω από τη σκηνή ήταν τόσο μεγάλο, που ορισμένες φορές ο συναυλιακός χώρος θύμιζε χωρίς αμφιβολία ένα τεράστιο dance club. Ακόμα και όταν ο Μιχάλης Δέλτα αποφάσιζε να εγκαταλείψει το μικρόφωνο για την αγαπημένη του θέση πίσω από τα keyboards, ο κόσμος δεν σταμάταγε να χορεύει, καθώς έδειχνε να έχει αφεθεί ολοκληρωτικά στους electro ήχους και στις αισθησιακές φωνές των τριών κοριτσιών (Χριστίνα, Δέσποινα και Ευσταθία).

Και φυσικά μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να έχει και ένα ανάλογο φινάλε. Όπως και συνέβη, όταν όλοι οι συντελεστές του live ανέβηκαν στη σκηνή του Ρόδον, χορεύοντας και τραγουδώντας, δίνοντας την εντύπωση ότι τελικά δεν είχαμε βρεθεί σε κάποια συναυλία, αλλά σε ένα εκπληκτικό πάρτι φίλων μας! Ένα πάρτι για την "πίστη στην μουσική" όπως είπε και ο Μιχάλης Δέλτα…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured