Το δροσερό, καλοκαιρινό Club22 ανέλαβε τη φιλοξενία των Μικρο, διαμορφώνοντας το χώρο του, για να υποδεχτεί το οπτικοακουστικό θέαμά τους και αποδείχτηκε πραγματικά πολύ καλή επιλογή.

Η βραδιά άνοιξε στις 12:30, ξεκινώντας έναν καταιγισμό από electro tunes που δεν άργησαν να μεταδώσουν τον παλμό τους σε όλο το χώρο, ενώ λίγα λεπτά μετά η Ρία κάνει την εμφάνιση της. Το set χαρακτηρίστηκε από αναδρομές και στα δύο album τους με “λάθος κωδικό”, “τέλος του κόσμου”, “άσπρη σοκολάτα”, “νετρίνο” να κυριαρχούν. Αναλαμβάνοντας τα vocals ο Νίκος Μπιτζένης, σε μια ηλεκτρική λεωφόρο πλημμυρισμένη από τα χρώματα του vocoder, ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και κάπου εκεί, ανάμεσα στο “καλύτερο σου λάθος” και τη faithless-ίζουσα εκτέλεση του “περιστρεφόμενα κεφάλια” είναι πλέον όλοι στον αέρα. Η μουσική των Μικρο έχει αρχίσει να διευρύνει πολύ τα όρια της και αυτό είναι κάτι άκρος θετικό. Big-Beat και Techno επιρροές, κάνουν πλέον πολύ έντονα αισθητή την παρουσία τους, φροντίζοντας όμως να τηρούνται οι αναλογίες σε ένα pure electro dance άκουσμα. Όπως συνηθίζουν στις περισσότερες εμφανίσεις τους, τη βραδιά πλαισίωσε, οπτικό υλικό τόσο από video clip, όσο και από visual δημιουργίες, εντείνοντας την dance αισθητική.

Μοναδικό ίσως παράπονο, η πολύ μικρή διάρκεια του live – μονάχα μια ώρα, το οποίο όμως συνεχίστηκε από dj set στους ίδιους εξαντλητικούς ρυθμούς. Το υλικό τους, προσφέρει τη δυνατότητα για επιπλέον χρόνο αρκεί να συμπεριλαμβανόντουσαν και πιο ambient κομμάτια τα οποία αν και περιλαμβάνονται στο δυναμικό τους σπάνια παρουσιάζουν ζωντανά, ίσως ακριβώς λόγο της up-tempo γραμμής που ακολουθούν στις ζωντανές εμφανίσεις τους.

Η όλη εμφάνιση του group επί σκηνής από μόνη της, χάρη στο έντονο χιούμορ και τη διακριτική διάθεση αυτοσαρκασμού που διαθέτουν, σκορπώντας χαμόγελα είναι αρκετή για να φτιάξει τη διάθεση. Η uplifting μουσική τους αναλαμβάνει τα υπόλοιπα...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured