... "Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Trampakoulas sends the beast with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the
beast
for it is a human number, its number is Sex hundred and
sexty
sex..."

Ποια κοσμική συγκυρία-θεϊκή παρέμβαση οδήγησε στη δημιουργία της ελληνικής υπερμπάντας Anorimoi;

Νεκροπεθαμένος: «Οι Αnorimoi είναι αυτοφυείς. Δημιουργήθηκαν απο την ανάγκη του σύμπαντος να ξεχωρίσει τους δυνατούς απο τους αδύναμους, τους χοντρούς απο τους αδύνατους και εμάς απο το ανθρώπινο είδος. Άλλες φήμες λένε πως δημιουργήθηκαν στο γυμνάσιο απο δύο αγανακτισμένους εφήβους, που είχαν πολύ χρόνο και λίγες γκόμενες.

Τραμπάκουλας: «Λίγες;;; Σε βρίσκω επιεική...».

Πώς πείσατε τη Warner να σας υπογράψει; Σας αγχώνει η συνεργασία αυτή ή, όντας φτιαγμένοι από πέτρα, δεν χαμπαριάζετε τίποτα;

Ν: «Κατ’αρχήν απαιτώ να μάθω ποιος άχρηστος μοιράζει ψευδείς πληροφορίες για το ποιόν μας! Είμαστε φτιαγμένοι από ατσάλι! Και το ατσάλι νικάει την πέτρα. ΑΚΟΥΣ; ΝΙΚΑΕΙ!».

Τ: «Για την ακρίβεια είμαστε φτιαγμένοι από ατσάλι, σφυρηλατημένοι σε θείαφι και σβησμένοι στα δάκρυα των αδικαίωτων».

Ν: «Υποκύψαμε στις αφόρητες πιέσεις της Warner μετά από πολύ τσάμπα φαΐ και υποσχέσεις για μεγαλεία, λεφτά, παγκόσμια κυριαρχία και τα σχετικά. Το ξέραμε οτι οι υποσχέσεις ήταν ψεύτικες, αλλά δεν μας ένοιαζε γιατί τρώγαμε. Τέλος, αν κάποιος πρέπει να φοβάται, αυτή είναι η Warner! Εμείς το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι ιπτάμενα μπουκάλια και ληγμένα οπωροκηπευτικά».

Τ: «Εμείς είμαστε παχύδερμα ζώα και δεν αγχωνόμαστε».

Το νέο σας έπος, 17 Κατσαρίδες, είναι σίγουρα το masterpiece της μπάντας. Τί θα λέγατε σε κάποιον για να τον πείσετε να αγοράσει το cd σας;

Ν: «Ξέρω που μένεις και θα στείλω τον Κόμη Vargsteiner. Νηστικό. Αν αυτό δεν τον έπειθε, θα του λέγαμε πως συνδυάζουμε κωμικό στίχο με καυτό, βαρύ metal. Μετά θα πήγαινα σπίτι, χαρούμενος που τον εξαπάτησα».

T: «Μια δοκιμή αρκεί για να πείσει και τον πιο διστακτικό. Πηγαίνετε μια βόλτα από το youtube. Απολαύστε το νέο μας βιντεοκλίπ. Μετά πηγαίνετε σε ένα δισκάδικο. Πάρτε ένα δίσκο μας. Πληρώστε τον. Γυρίστε σπίτι σας. Και τώρα... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!».

Πώς γίνεται η σύνθεση νέου υλικού; Βρίσκεστε σε overdose από σουβλάκια ή η έμπνευση έρχεται αβίαστα;

Ν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η υπέρμετρη κατανάλωση σουβλακίων συνιστά, κατά τη γνώμη σου, παράγοντα βεβιασμένης έμπνευσης. ΠΑΝΤΑ βρισκόμαστε σε overdose φαγητού. Τη σύνθεση ως σήμερα επιμελούμαι εγώ, με μια-δυο εξαιρέσεις. Τελευταία όμως έχει ξεσπαθώσει και το καμάρι μας, ο Satrigiannis, και νομίζω πως στο επόμενο album θα υπάρχει κάμποσο δικό του υλικό. Στον τομέα της ενορχήστρωσης συμβάλλει ολόκληρη η μπάντα, με βασικό άξονα συνεργασίας τη συνεχή γκρίνια και τα ναρκωτικά».

Τ: «Η αλήθεια είναι πως για κάθε δίσκο που έχουμε ηχογραφήσει, έχουμε γράψει υλικό γιά άλλον ένα. Απλά μέχρι να γυρίσουμε σπίτι από την πρόβα, το έχουμε ξεχάσει... Για πάντα...».

Όπως έγραψα και στην κριτική του album, «η ελληνική επική ποίηση βρήκε αυτούς, τους εκλεκτούς, που θα συνεχίσουν την αρχαία της παράδοση». Ποιος γράφει τους στίχους;

Ν: «Κατα Ύ ο Trampakoulas και Ό εγώ. Είναι θέμα βιωμάτων, ο άνθρωπος έχει τόσα να πει...».

Τ: «Η αλήθεια είναι πως αντλώ την εμπνευσή μου από μικρές καθημερινές ιστορίες αλλά και από την παγκόσμια λογοτεχνική κληρονομία που μας άφησαν οι Ντιντερό-Νταλαμπέρ, Μποντλέρ, Μίλτον, Βολταίρος και Βολτέζος, που έπαιζε παλιά μπακ στον ΠΑΟΚ».

Ποιος επιμελείται το artwork των κυκλοφοριών σας; Αν και το τελευταίο εξώφυλλο είναι καλό, γιατί δεν ακολουθήσατε τη συνταγή κυκλοφοριών όπως των «Into Floroi Ride» και «Kings Of Feta»;

Ν: «Συνεργαστήκαμε με τον Γιάννη Ρουμπούλια για το εξώφυλλο, λόγω της προηγούμενης ενασχόλησης μας με το soundtrack της ταινίας του Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας των Νίντζα. Κατά τα άλλα, εδώ και καιρό έχουμε καβατζώσει τους γραφίστες της semitone labs οι οποίοι μας κάνουν όλα τα γραφιστικά».

Τ: «Χαιρόμαστε που εκτιμάς το καλλιτεχνικό μας αισθητήριο, το οποίο ευθύνεται για όλα τα παλιά μας εξώφυλλα. Αλλά αυτή τη φορά στραφήκαμε σε μιά πιό επαγγελματική λύση. Μην αφήσουμε άνεργους και τους ζωγράφους...».

Ν: «Με τον Ρουμπούλια πάντως νομίζω πως βρήκαμε τον Derek Riggs μας».

Πλούσια δισκογραφία, ζωντανές εμφανίσεις, δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Warner και συμμετοχή στο March Metal Day Festival. Μόνο εμπόδιο ο ουρανός ή και αυτός θα υποκύψει στις υπερφυσικές σας δυνάμεις;

Τ: «Το μόνο εμπόδιο είναι τα λίγα μας λεφτά. Κατά τα άλλα έχουμε άγνοια κινδύνου και πάμε όπου μας βγάλει. Ή όπου έχει δωρεάν φαγητό. Και στο March Metal Day είχε».

Η κλίκα των Oscar δεν τίμησε την υπερπαραγωγή Ο Πανίσχυρος Μεγιστάνας Των Νίντζα και σνόμπαρε το soundtrack σας. Τί θα κάνετε; Θα ρίξει κατάρα ο Vargsteiner ή θα απαντήσετε με άλλη μία συμμετοχή σε soundtrack;

Ν: «Εδώ έχει πάρει Oscar ο Τιτανικός και ο ναυαγός. Χρειάζεται να τα καταραστούμε κι άλλο;».

Τ: «Μια κατάρα απο τον Vargsteiner είναι επιβεβλημένη, αλλά σαν γνήσιοι low profile και ταπεινοί καλλιτέχνες που είμαστε, θα περιμένουμε στωικά την αναγνώριση από τους παγκόσμιους φορείς».

Πρόσφατα οι Manowar κυκλοφόρησαν προφυλακτικά με το λογοτυπό τους. Τί προτείθεστε να κάνετε ως απάντηση;

Ν: «Εεεεε, παϊδάκια;».

Τ: «Βασικά σκεφτόμαστε να λανσάρουμε μιά σειρά από συσκευασμένα κρέατα. Η επιτυχία είναι δεδομένη».

Στο site της μπάντας γράφετε «Ευχαριστούμε για τον μονοψήφιο αριθμό IQ σας που σας έκανε να φωνάζετε "κι άλλο", ακόμα και αφού είχαμε παίξει κι άλλο». Τί θα γίνει αν οι οπαδοί σας αποκτήσουν διψήφιο IQ; Θα οδηγήσει αυτό στην Δευτέρα Παρουσία και τη διάλυση της μπάντας;

Ν: «Ευτυχώς πρόκειται για πολύ μικρή πιθανότητα. Αν, παραδόξως, συμβεί τέτοιο πράμα, καλό θα ήταν να έχουμε γίνει πλούσιοι πρώτα για να έχουμε να πληρώνουμε δικηγόρους και ψυχιάτρους».

Οι θεοί του metal με απείλησαν ότι αν δεν ενημερώσω τον κόσμο για τα επόμενα βήματα της μπάντας θα με τιμωρήσουν. Σώστε με!

Τ: «Σκοπεύουμε να περιοδεύσουμε ανά την ελληνική επικράτεια μπας και σβήσουμε τη δίψα των απανταχού οπαδών μας για τσουρουφλιστό μέταλο και τη δική μας πείνα για τους τοπικούς μεζέδες. Επίσης η σύνθεση για τον επόμενό μας δίσκο έχει ήδη ξεκινήσει. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα αυτιά σας καθαρά για κάποια από τις επερχόμενες συναυλίες μας. Ο διαδικτυακός ναός της μπάντας (www.anorimoi.com) θα σας λύσει όλες τις απορίες».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured