6 λόγοι για να παρευρεθούμε στο live των Helloween

Η εμβληματική μπάντα από την Γερμανία υπόσχεται μια από τις σπουδαιότερες metal βραδιές της ζωής μας, με ένα setlist όνειρο για κάθε οπαδό.

Τους περιμέναμε από την στιγμή που είχε ανακοινωθεί η επιστροφή των Michael Kiske και Kai Hansen στους Helloween το όχι και τόσο μακρινό 2016. Είχαν ανακοινωθεί για συναυλία το 2021, αλλά λόγω Covid 19 η συναυλία ακυρώθηκε.  Από την ημέρα που ανακοινώθηκε εκ νέου η εμφάνιση των Helloween στο Release Athens 2023, οι οπαδοί μετρούσαν τις ημέρες αντίστροφα για να φτάσει το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 για να απολαύσουμε τους  Michael Kiske, Kai Hansen, Andi Deris, Michael Weikath και τους υπόλοιπους Helloween για μια ακόμη φορά στην χώρα μας. Εάν και η σύνθεση των Helloween είναι ο κύριος λόγος για να έρθουμε στην συναυλία, ας δούμε 6 λόγους που θα μας κάνουν το Σάββατο 17 Ιουνίου μια μέρα που θα μας μείνει αξέχαστη.

 

 Γιατί η τωρινή εμφάνιση των Helloween θα είναι ιστορική

Ας μην κρυβόμαστε, έχουμε δει τους Helloween με τον Andi Deris στα φωνητικά αρκετές φορές. Έχουμε δει Heloween μαζί με Gamma Ray, δηλαδή τους Andi Deris και Kai Hansen να βγαίνουν και να παίζουν ένα-δύο τραγούδια. Έχουμε δει τους Unisonic, το group που δημιούργησαν οι Kai Hansen και Michael Kiske στην χώρα μας. Αλλά δεν είχαμε δει μέχρι τώρα τους Michael Kiske, Kai Hansen, Andi Deris και Michael Weikath μαζί επί σκηνής. Ευκαιρία λοιπόν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.

helloween-release-promo

 

Γιατί τους έχουμε ξαναδεί live, στο εξωτερικό, και είναι επικοί

To Avopolis είχε την τύχη να δει το 2017  τους Helloween στην Φινλανδία. Τρεις ώρες είχε κρατήσει, ο ένας ύμνος διαδεχόταν τον άλλο, και προπάντων φαινόταν ότι επί σκηνής το διασκέδαζαν και δεν ήταν μια «αρπαχτή».

57ttHellwn_4.jpg

 

Γιατί θα ακούσουμε μια σειρά από εμβληματικά τραγούδια

Για όσους τυχόν δεν ξέρουν, οι Michael Kiske, Kai Hansen και Andi Deris  μοιράζονται τα φωνητικά σε αρκετά τραγούδια, ενώ ορισμένα χαρακτηριστικά τραγούδια της κάθε εποχής των Helloween, αποδίδονται από τον τότε τραγουδιστή. Υπάρχουν πολλές στιγμές που μπορεί να φέρουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις, αλλά για να μην γίνει spoiler, όταν ακουστούν οι πρώτες νότες από το "Metal Invaders", ετοιμαστείτε για κάτι που θα φέρει ανατριχίλες.

 

Γιατί δεν έμειναν μόνο στις ζωντανές εμφανίσεις αλλά έβγαλαν και δίσκο

Έχουν περάσει 2 χρόνια από την στιγμή που ακούσαμε το Helloween, δηλαδή το άλμπουμ της επανένωσης τους.  Θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν λίγο καλύτερο, αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. Το δωδεκάλεπτο "Skyfall" δεν γράφεται κάθε μέρα και για πολλούς έχει λάβει την θέση του δίπλα σε άλλους ύμνους του συγκροτήματος, ενώ και μερικά ακόμα τραγούδια όπως το "Best Of Time", είναι πάρα πολύ καλά. Προσωπικά όταν το είχα ακούσει, με είχε καλύψει το άλμπουμ με το παραπάνω, και αυτό μου φτάνει.

 

Γιατί θα δούμε ξανά τους Jinjer

Είναι δύσκολο να παίζεις πριν από τους Sepultura και τους Slipknot, και ένα χρόνο μετά να υπάρχουν οπαδοί που να θυμούνται ακόμα την εμφάνιση σου. Μπορεί ηχητικά να μην ταιριάζουν τόσο με την ημέρα των Helloween, αλλά λίγη σημασία έχει. Ευκαιρία και πάλι να απολαύσουμε την Tatiana “Tati” Shmayluk  η οποία «μοιάζει σαν μια superstar της soul και, ταυτόχρονα, σαν μια δαιμονισμένη βασίλισσα» σε μια εμφάνιση των Jinjer που θα έχουν ξανά την ευκαιρία να κερδίσουν το ελληνικό κοινό.

 jinjer-release-promo

Γιατί οι  Beyond The Black έχουν κυκλοφορήσει έναν από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς

Φίλος και παλιός συντάκτης που εμπιστεύομαι την γνώμη του, μου είπε κατά λέξη ότι θεωρεί το Beyond The Black άλμπουμ μέσα από τα καλύτερα άλμπουμ που έχει ακούσει φέτος. Επίτηδες δεν έχω ακούσει κάτι, επιφυλάσσομαι για το live, και μακάρι ο φίλος να επιβεβαιωθεί.

btb_cover_2023-800x800

 

Ραντεβού το Σάββατο 17 Ιουνίου για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί "Ride The Sky"

 

Oι Helloween ανεβαίνουν στη σκηνή της Πλατείας Νερού τo Σάββατο 17 Ιουνίου μαζί με τους Jinjer, Beyond the Black και Silent Winter. 

Η προπώληση συνεχίζεται στα 53 ευρώ, ενώ παράλληλα διατίθενται combo εισιτήρια.

 Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τρεις metal προσφορές που παραμένουν διαθέσιμες με κέρδος έως και 29 ευρώ!

ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Helloween, Jinjer, Βeyond the Black, Silent winter (17/6/23, Πλατεία Νερού)

 + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού)

προς 80€  (κέρδος 16€, αρχική τιμή 96€)

helloween-special-offer

Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού)

+

Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder

(27/6/23, Πλ. Νερού) προς 65€  (κέρδος 21€, αρχική τιμή 86€)

ΤΡΙΗΜΕΡH ΠΡΟΣΦΟΡA

Disturbed, Bullet For My Valentine, Nova Twins, OYD (26/6/23, Πλατεία Νερού)

 + Parkway Drive, Soulfly, Triptykon performing Celtic Frost, Skybinder (27/6/23, Πλατεία Νερού)

 + Amon Amarth, Kreator, Heaven Shall Burn, Bleed From Within (28/6/23, Πλατεία Νερού)  προς 100€  (κέρδος 29€, αρχικη τιμή 129€)

release-metal-3day-ticket

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια για κάθε μία από τις metal ημέρες.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα releaseathens.gr / viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα  Nova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured