Δημήτρης Λιλής

Ξεκάθαρα το νέο αγαπημένο μου feature στο site. Ο απευθείας τρόπος με τον οποίο συνδέεται κανείς πλέον με τα ταλέντα και τα labels που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο άμεσο μέλλον, είναι προφανώς ο τρόπος για να επιβιώνεις στην πολυφωνία της μουσικής βιομηχανίας, αλλά και στα πολυεθνικά μπλοκ που πάντα τέτοιες εποχές ανταλλάσουν "pat pat" μέσα από τα διαπλεκόμενα βραβεία. Μακριά από όλα αυτά, καθημερινοί δημιουργοί χωρίς πενταψήφιες διαφημιστικές καμπάνιες, επικοινωνούν με το mypodcasts.avopolis.gr και σε αυτό που ελπίζαμε να είναι μηνιαίο sensation δείχνει να προστίθεται ακόμα περισσότερη ύλη προς ακρόαση και επικοινωνία.

Η blog love του Μαρτίου, ξεκινά με αυτό το μίνι επεισόδιο κάπου στα μέσα του μήνα και περί τις 12 περιπτώσεις νέων μουσικών βγαίνουν στο φως. Ακολουθήστε και μοιράστε άφοβα την σχετική playlist.

  

1. Estella Dawn - Cotton Candy (Purplestar Records)

Είναι η Estella Dawn με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία και πλέον μόνιμος κάτοικος Η.Π.Α. η νέα Dua Lipa; Ο στρατός από power pop singles στο Spotify της και το εντυπωσιακό Instagram προφίλ της, θα μπορούσαν άνετα να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα της για το επόμενο alt pop icon...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured