Άννα Γεωργάτου

«Δεν υπήρχε hype. Mόνο τα τοπία, η ποίηση και η μουσική»

O Dj George Peacock και ο Κώστας Βαρώτσος, frontman των Victory Collapse, συναντούν ένα βράδυ Πέμπτης την Άννα Γεωργάτου σε ένα road trip στην Αυστραλία.

Στο δεύτερο επεισόδιο χωρέσαμε μια ολόκληρη ήπειρο και το rock’n’roll της και απολαύσαμε δύο αγόρια-γκουρού στο είδος, στις χορταστικές παρασκηνιακές ιστορίες τους.

Ανάμεσα σε ιερούς βράχους και καθηλωτικούς μαγευτικούς ασβεστολιθικός σχηματισμούς από κοχύλια εκατομμυρίων χρόνων, διανύσαμε τη χρυσή ακτή και εντοπίσαμε τα καλύτερα μέρη για surf, μποέμ περιπάτους, «hippie shake» και χρωματιστές εμπειρίες.

aussies-10

Ανάμεσα σε αέρα, κύματα, λίμνες, υφάλους, ποτάμια, καταρράκτες και ωκεανούς, ανάμεσα σε χαριτωμένα ζωάκια τύπου εμού, κοάλα και καγκουρώ, τον Διάβολο της Tασμανίας και απειλητικά θαλάσσια πλάσματα οι ιστορίες από το Ρόδον, την Οκτάνα και οι αυστραλέζικες συλλογές της Hitch-Hyke και της Citadel που μύησαν πολλούς από εμάς στην εν λόγω σκηνή της Αυστραλίας.

aussies-9

Εξοχή, ποίηση και καθηλωτικά τοπία, μουσική χωρίς φιοριτούρες και εφέ, Κώστας Βαρώτσος και Γιώργος Παγώνης στα μικρόφωνα και πολλοί λόγοι να αφιερώσεις 2 ώρες από τη ζωή σου σε αυτό το ταξίδι.

Από την έκρηξη της πανκ, τους Saints, τους Radio Birdman, τους Celibate Rifles και το teen hit-σταθμό των God μέχρι την ψυχεδέλεια των Moffs και τις πιο μελωδικές αυστραλέζικες μπάντες με ονόματα μυθιστορημάτων, όλες με punk attitude, ηθικό και πάθος αυθεντικό, από τη Βρισβάνη, το Σίντνει και την Μελβούρνη μέχρι την Αδελαϊδα και το Περθ, μπάντες που αγαπήσαμε γιατί ήταν «λιγότερο στυλ και περισσότερο ουσία»...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured