Δημήτρης Λιλής

Αν δεν νιώσεις σε αυτό το επεισόδιο (No42) ότι οι δημιουργοί εκεί έξω, έχουν πραγματικά να σου προσφέρουν μουσική που καινοτομεί, διασκεδάζει και πάνω απ'όλα εκπαιδεύει αυτάκια, τότε σόρρυ, δεν είσαι για αυτό το άθλημα, συνέχισε να μαζεύεις 70s to 00s αναμνήσεις και στις μαζώξεις με σύνεση οι ατάκες που ξεκινούν ή συνεχίζουν την φράση «καλά άκουσα το καινούριου του Τάδε...»

Κρύφτηκε η μπάλα κυρία μου. Τι να λέμε τώρα. 10 ομορφιές για όλα τα γούστα καθότι είμαστε στον Μάρτιο, μένουν οριακά δύο γεμάτοι μήνες (όχι μόνο για εκλογές, αν αυτό ποτε αποφασίσει ο άριστος) που τα labels και οι hot καλλιτέχνες φορτσάρουν με υλικό που είτε ευελπιστούν να σε συνοδέυσει στο ξέγνοιαστο καλοκαίρι, είτε θέλουν να βάλουν από νωρίς υποψηφιότητα για τα best of.

Απλά πατήστε το play στην Spotify λίστα ή το podcast και let it flow. Έχει από dance μέχρι ραπ, μέχρι Βραζιλιάνικη φολκ και πειραματική jazz όπερα. Και μαντέψτε τι, είμαστε πολύ κοντά σε αποκλειστικά άρθρα και συνεντεύξεις με τους περισσότερους δημιουργούς αυτή της απίστευτης ανοιξιάτικης φουρνιάς. Les Go!

 

1. Yves Tumour - Parody (Warp Records) 

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης είναι αυτός που δεν σταματά να εξελίσσεται, να κερδίζει νέο κοινό και να δημιουργεί γέφυρες με τις οποίες παντρεύονται οι αρετές του από το παρελθόν με το όραμα του για το μέλλον. Ο Yves Tumour πλέον ανήκει στην ελίτ των σπουδαίων καλλιτέχνων των ημερών μας...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured