Δημήτρης Λιλής

Οκτώ χρόνια αναμονής για νέα μουσική από Skrillex είναι πολλά; Αν ναι, το διπλό album Don’t Get Too Close / Quest For Fire που βγήκε την Παρασκευή με 27 νέες συνθέσεις είναι ικανό να ξεκαλοκαιριάσει τους φίλους της emo rap και του bass house. Σε άλλα νέα, το επεισόδιο 40 του NMW περιλαμβάνει μέτριας δυναμικής κυκλοφορίες, πράγμα που σημαίνει ότι μία ακόμη μίξη δίσκων από λιγότερο προβεβλημένα labels με κομμάτια που απαιτούν παραπάνω από μία ακρόαση για να χωνευτούν, συνθέτουν την δεκάδα της εβδομάδας 15-22 Φεβρουαρίου.

*Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε ή να μοιραστείτε την σχετική Spotify playlist όπως αυτή ανανεώνεται κάθε εβδομάδα. 

1. Toxe - Red Eye (PAN)

Στην έβδομη συνέχεια της σειράς soundtrack με τίτλο “Entopia”, η Σουηδέζα DJ και παραγωγός Toxe συνοδεύει με ήχους από το οικείο και καθημερινό της περιβάλλον το μικρού μήκους φιλμ "The Story Of Leonora" των Clemens Stumpf και Cleis Vandam.

 

2. IAMDDB - Where Did The Love Go? (WAEV Entertainment)

Η Diana De Brito από την Ανγκόλα (μέσω Μάντσεστερ) θεωρείται εδώ και περίπου μια πενταετία το μέλλον της R&B και σχεδόν σε κάθε νέα κυκλοφορία της επιβεβαιώνει όσους έχουν από το 2018 ποντάρει πάνω της. Εδώ, συνεχίζοντας το vibe που χαρακτηρίζει album όπως το πρόσφατο της Kelela, παντρεύει την soul και τις urban jazz ρίζες της με το drum & bass. 

 

3. Janelle Monáe feat. Seun Kuti & Egypt 80 - Float (Bad Boy Records)

Τα πνευστά των Seun Kuti And Egypt 80 απογειώνουν ένα ακόμη πιασάρικο hook  (“I don’t walk, now I float”) της Janelle Monáe. Τι ωραία που οι νέες ποπ βασίλισσες μπορούν ακόμα να ξεχωρίσουν που βρίσκεται η σωστή μουσική και φροντίζουν να τη μπουστάρουν ανάλογα...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured