Δημήτρης Λιλής

Στην τρίτη εβδομάδα παρατήρησης των νέων μουσικών κυκλοφοριών (36η συνολικά), επιτέλους μπαίνουμε σε ρουτίνα. Οι κυκλοφορίες είναι αρκετές ώστε να υπάρχει κάτι για όλους. Τα αδέρφια μας στο avopolis μπορούν άνετα να ενθουσιάζονται με τις επιστροφές των Metallica, National, Noel Gallagher και Algiers και εμείς ανενόχλητοι επιστρέφουμε στο αγαπημένο new music diggin’. Όταν έχεις εβδομάδες γεμάτες από νέες κυκλοφορίες, η αναπαραγωγή μιας φινετσάτης δεκάδας είναι σαν βούτυρο σε ζεστό bagel. Πάμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε.


Shout out, στον φίλο που είδε ότι ακριβώς 200 χρήστες του Spotify ακολουθούν τη λίστα μας και απέσυρε το follow του. We salute.

1. A$AP Rocky - Same Problems? (RCA)

O Rocky έχει άραγε τα ίδια προβλήματα τώρα που έγινε πατέρας και που η Ριρι ετοιμάζεται για SuperBowl; H απάντηση είναι όχι, αλλά δικαιούται να προβληματίζεται για τον ρυθμό με τον οποίο η ραπ χάνει τα παιδιά της. Τα μελαγχολικά του πάνε του μπαγάσα.




2. Arlo Parks - Weightless (Transgressive)

Η Arlo Parks έχει έρθει για να μείνει. Αν το επερχόμενο “Μy Soft Machine” (26/5) είναι έστω κατά το ήμισυ όσο καλό ήταν το προπέρσινο Collapsed In Sunbeams θα πρέπει να μεταφερθεί από την Brit Awards λίγκα στα Grammy.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured