oooooowwwwΜε τον ήχο της γλασκωβέζικης Lucky Me να κάνει κατάληψη στο πελοποννησιακό road trip μου και με την εκπρόσωπο του label, DJ Eclair Fifi, να τρυπώνει στη λίστα των "Ιn New DJs We Trust" του Radio One, το μέλλον της ηλεκτρονικής μουσικής που έχει μάθει πια να ανακυκλώνεται με διαολεμένους ρυθμούς δείχνει και για το υπόλοιπο 2013 ευοίωνο. Ένα Incoming πριν το τελευταίο για την τρέχουσα σαιζόν, η δεύτερη λίστα με τα 10 κομμάτια για το φετινό καλοκαίρι (η έκδοση του Ιουλίου) έχει την τιμητική της...

10 Tracks For The Summer (July Edition)

beyonce1. Beyonce - Standing On The Sun (Elektra)

Εκνευριστικά ευρηματική και φρέσκια η παραγωγή στο νέο single της Βeyonce, σάουντρακ στη νέα καμπάνια των Η&Μ.

 

 

 

 

 

jacquesgreene2. Jacques Greene - Faitful (Lucky Me)

Ο νέος μεγάλος αστέρας της Lucky Me μετά τους 2 ΤNGHT, με καινούριο βίντεο (σε συνεργασία με το Dazed & Confused). Κρυφοκοιτάει το acid house κίνημα των τελών των 1980s, ενώ τα αιθέρια φωνητικά του δίνουν την απαραίτητη καλοκαιρινή νότα. Το βίντεο εδώ κι αν δεν έχετε τσεκάρει ήδη το α-λα-Burial "On Your Side", κάντε το άμεσα. Ηe's got sound!

 

 

 

pooley3. Ian Pooley - Kids Play (Stimming Remix)

Monster track, με τα credits να δίνονται από κοινού στo remix ταλέντο του Stimming και στην αυθεντική δημιουργία του Pooley. Δεν λείπει από κανένα σετ του αδερφού μου και ακούγεται ιδανικό σε πισίνα πάρτυ.

 

 

Pure_-_Bounce_ft._Jae_Millz__Bobo4. Pure feat. Jae Millz & Bobo - Bounce (mixtape)

Το Let Your Body Talk mixtape του Pure δεν δροσίζει γιατί καίει, αλλά αν πρέπει να βάλετε στο mix ένα πιο βρώμικο rap n' blues κομμάτι, το "Bounce" είναι η ιδανική γέφυρα από τη house στο hip hop και πάλι πίσω.

 

 

 

 

5. Crystal feat. Teki Latex - Get It? (Sound Pelegrino)

Η 037 κυκλοφορία της Sound Pelegrino, βρίσκει το κουαρτέτο των Γιαπωνέζων Crystal να συνεργάζονται για μία ακόμη φορά με τον Τeki Latex (γνώριμό τους από τη θητεία τους στη γαλλική ετικέτα Institubes), συνθέτοντας εγκεφαλική synth/bleep ποπ με ντίσκο προεκτάσεις. Αρκετά κοντά στους Chromeo.

CRYSTAL_0

Riton-Trap-House-290x2906. Riton - Trap House (mixtape)

Αν πρέπει να συζητάμε για δύο ακόμη mixtapes φέτος το καλοκαίρι, το ένα ανήκει στον Βρετανό Henry Riton (δες εδώ το teaser για το Can't Stop The Clock mixtape του) κι εδώ το Μatangi mix της Μ.Ι.Α.  για τον οίκο μόδας Κenzo. Το trap house του Riton περιγράφει με άνεση τον ήχο που θα μου άρεσε να ακούω στα clubs αυτή την εποχή.

 

 

 

Duke_Dumont_-_Hold_on_ft._MNEK_Blase_Boys_Club7. Duke Dumont feat. MNEK - Hold On (Blase Boys Club)

Η βόμβα του καλοκαιριού και πάλι δια χειρός Duke Dumont. Μετά το "Τhe Giver" και το "100%", επιστρέφει με νέο single, λανσάροντας παράλληλα το δικό του label στα πλαίσια  της φτασμένης πια Τurbo του Tiga. Δεν μπορείτε να το κάνετε δικό σας πριν την 12η Αυγούστου, πολύ θα θέλατε όμως να έχετε σε επανάληψη τα σέξι φωνητικά του ΜNEK πάνω σε μία ακόμα feel-good και πιασάρικη house μελωδία του Dumont.

 

 

Funky_Fat_-_Jealously_Hot_Creations8. Funky Fat - Jealously (Hot Creations)

Και εντελώς ξαφνικά, μια τετράδα Βραζιλιάνων με το σχεδόν αστείο όνομα Funky Fat, βάζουν ξανά στο record box της στήλης τις κυκλοφορίες της ετικέτας Ηot Creations του superstar DJ Jamie Jones. Από τον Sasha και τον Solomun μέχρι τον Claude Von Stroke να το αποθεώνουν βδομάδες τώρα, αυτό το κομμάτι είναι σχεδόν καταδικασμένο να γίνει μαζικό (μετά τις 12/8 οπότε και κυκλοφορεί).

 

 

terence_parker9. Terrence Parker - Finally (Baby Be Mine) [Louie Vega remix] (Planet E)

Ηλιόλουστη, γεμάτη ψυχή και –στην περίπτωση του θρύλου Louie Vega– άκρως χορευτική house για τα ανοιχτά clubs της Ελλάδας. Ο Τerrence Parker παραδίδει στον Carl Craig (για το label του Planet E) house της σχολής Νιού Τζέρσεί και ο Vega το φέρνει στα μέτρα του κρατώντας ακριβώς τα στοιχεία που το απογειώνουν.

 

 

 

Nocera_-_Summertime_Sleeping_Bag_records10. Nocera - Summertime (Sleeping Bag)

Blast from the past! Από το όχι και τόσο μακρινό 1999, ένα κομμάτι που ακούγεται 1980s αλλά θέλει ένα απλό γκουγκλάρισμα ώστε να κολλήσει στο μυαλό σας για τον επόμενο μήνα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured