martincoJustGazing_ABL5Αν έχετε δει το Rum Diary, έχετε τη μισή ιδέα για τη σύνταξη αυτής της έκτακτης στήλης!

Το Σάββατο 17 Μαρτίου η ετικέτα μου ρίχνει αυτό το  πάρτυ, με καλεσμένο τον Λονδρέζο Mighty Mouse και ένα πολύ δυνατό line-up εγχώριων DJs:
http://www.facebook.com/events/352073918170507/ 

 

 

 

 

 

 

 

9 Singles οut this week:

martincomario_bosannov1. Mario Bosanov – Child Of Love (Needwant)

Βαθύ disco house για τη γενιά των nu disco εραστών. Ο Mario Bosanov, εκ του Mario & Vidis, επιστρέφει στην αγαπημένη  Νeedwant με τον ορισμό του single για τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

 

 

martincofur_coat2. Fur Coat feat. Cari Golden – You And I (Crosstown Rebels)

«You and I we are like cocaine and Ketamine», σε deep house α-λα-Αrt Department μοτίβο. Μέχρι πρόσφατα το έψαχναν όλοι και θεωρείται ήδη ένα από τα κομμάτια που θα ξεχωρίσουν φέτος στο Μαϊάμι.

 

 

 

martincotoob3.  Toob – Chop House vol. 1 (Chop House)

Oι Jakeone και Rich Thair, με προϋπηρεσία στους  Red Snaper κι έχοντας από τα μέσα των ’00s κυκλοφορήσει ήδη δύο δίσκους για τη Lo Recordings, επιστρέφουν με τον βαθύ και ολίγον τι bleepy house ήχο τους στην πρώτη κυκλοφορία της δικής τους Chop House.

 

 

 

martincostacey_poulen4. Stacey Pullen – Flying Circus (Blackflag Recordings)

To νέο single του Pullen με τη remix βοήθεια του Nic Franciulli είναι ένας Detroit techno δυναμίτης, με ιδανικές κορυφώσεις και big room αισθητική για σετ σε μεγάλες ώρες.

 

 

 

 

5. Τhe Barking Dogs – Mamarracho (Gomma)

Το  νέο 12ιντσο της Gomma έρχεται από 2 Μιλανέζους που ξεκίνησαν να συζητιούνται πέρυσι τέτοια εποχή και το πακέτο που έχω στα χέρια μου έχει δύο ενδιαφέροντα δείγματα παιχνιδιάρικης disco house. Η αποκάλυψη για μια ακόμη φορά έρχεται από το remix της ταλαντούχας Kim Ann Foxman των Hercules And Love Affair.

6. In Flagranti – All That And A Bag Of Chips (Codek)

Αυτό είναι το νέο single των In Flagranti και κατά πάσα πιθανότητα το όχι και τόσο κρυφό  acid disco όπλο μου για το πάρτυ του Σαββάτου στο ΑΒΛάμδα.

martincojimmy_edgar7. Jimmy Edgar – This One's For The Children (Hotflush)

Το πάλαι ποτέ παιδί-θαύμα από το Nτιτρόιτ επιστρέφει φέτος την άνοιξη μετά από αποχή δύο χρόνων και δεν θα μπορούσε να το κάνει με καλύτερο τρόπο αφού το νέο του label είναι η υπερδραστήρια Hotflush. Το single (προπομπός του άλμπουμ) είναι μια αργή και αρκετά industrial house σύνθεση, με φωνητικά που μπορούν να στοιχειώσουν κάθε dance floor.

 

 

 

martincohold-sisi8. SBTRKT – Hold On [SiSi BakBak Remix] (Young Turks)

Καινούριος  SBTRKT στην Young Turks! I'm soοοοο into it και όπως λέει και μια φίλη είναι από αυτά τα κομμάτια τα οποία σου τριβελίζουν το μυαλό. Σκοτάδια και acid.

 

 

 

 

martincoLORCA9. Lorca – Can't See Me Higher (Dummy)

Νέο single για την αγαπημένη μου εταιρεία/blog/portal  Dummy από το Λονδίνο. Ο Lorca κατάγεται από το Μπράιτον και η tribal αισθητική του συναντά τον φρέσκο dub house  ήχο.

 

 

 

 

 

1 Αlbum Out This Week:

martincoMUX_MOOLMux Mool – Planet High School (Ghostly International)

Πίσω από τους Mux Mool (τη νέα μεγαλεπήβολη κυκλοφορία της πάντοτε αξιοσέβαστης Ghostly) βρίσκεται ο κύριος Brian Lindgren και οι εκλεκτοί συνεργάτες του, που επιστρέφουν μετά το ντεμπούτο του 2010 με αυτό το ακόμη πιο dubby, funky και με σωστές δόσεις ηλεκτρονικών, άλμπουμ.

Συνεχίζουν να είναι πολιτικά συνειδητοποιημένοι για την εξέλιξη της αμερικανικής κοινωνίας και πάνω εκεί στηρίζουν το βασικό concept αυτού του εξαιρετικά πολύπλοκου αλλά συνάμα ιδιαίτερα ενδιαφέροντος δίσκου. Ένα πολυπολιτισμικό χαρμάνι, το οποίο στα δέκα κομμάτια του ανακατεύει τις ρίζες της μαύρης μουσικής με τη hip hop κουλτούρα, τους τζαζ αυτοσχεδιασμούς και σε κάποια μέρη τη drum & bass ρυθμολογία. Ξεχωρίζω την ολόφρεκη δική τους εκδοχή του G-Funk ήχου στο πολυμορφικό "Live At 7-11", ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το συνοδευτικό σημείωμα των ίδιων για το concept του άλμπουμ:
 
«Today, young Americans have very little to look forward to except endless war, endless debt, no Social Security, and [the fact that] none of us can live without the constant fear of poverty. We don't need to have big houses and cars and a nest egg to get along. There's nothing that says you can't rent an apartment your whole life and not be happy».


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured