Τι ξέρω για τ@ Ι. Jordan. Ότι μένει στο Λονδίνο. Ότι έχει φάει μερόνυχτα πίσω από τα decks. Ότι για μια δεκαετία ολόκληρη έπαιζε σταθερά ή περιστασιακά σε  όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και έστηνε τα δικά τ@ DIY parties μέχρι να αρχίσει, το 2019 να κυκλοφορεί δική τ@ πρωτότυπη μουσική. Ότι έχει κάνει dj set για το Boiler Room και το Keep Hush. Ότι ο Caribou, ο Four Tet και η Annie Mac πίνουν νερό στο όνομά τ@. Ότι το τελευταίο τ@ single φέρει τον τίτλο "TNB" και βγήκε σε συνεργασία με τ@ Planningtorock (οι υποψιασμένοι θα θυμούνται αυτό το όνομα από το Στέγη Block Party 2022). Ότι το "Admit (U Don't Want 2)" που έβγαλε μαζί με τον Fred Again.. είναι αδύνατον να το ακούσει κάποιος μόνο μία φορά.

 

Λίγα ακόμη πράγματα για τ@ Ι. Jordan, λίγο πριν προσγειωθεί στην Αθήνα για το δεύτερο Κυριακάτικο απογευματινό EDEN party της σεζόν.

plissken-eden-crowd-promo

 Γεννήθηκε στο Doncaster της Αγγλίας.

Σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Hull και μετακόμισε στο Λονδίνο το 2014, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την παραγωγή.

Άλλαξε το όνομά τ@ από India Jordan σε I.Jordan το 2022.

 

Αυτοπροσδιορίζεται ως genderfluid και genderqueer.

Τον Φεβρουάριο του 2022 προτάθηκε στα NME Awards στην κατηγορία Best Producer.

Την ίδια χρονιά έκανε όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις περιοδείες στις ΗΠΑ.

 

Έχει εμφανιστεί στο Primavera και το Glastonbury.

Έχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του DJ Mag αλλά και του ΝΜΕ.

i_-jordan-press-photo-1

Το 2021 κέρδισε την διάκριση Mini-Mix of the Year στα Βραβεία BBC Radio 1 Dance.

Η φωτογραφία που κοσμεί το cover του πρώτου άλμπουμ τ@ I. Jordan For You έχει τραβηχτεί στο Dalston Superstore, «ναό» της LGBTQ κοινότητας. Ο δίσκος έλαβε 5άστερες κριτικές.

 

Ο Αυστραλός παραγωγός Mall Grab, ένας από τους σύγχρονους τιτάνες της ηλεκτρονικής σκηνής και πιο περιζήτητους DJ του κόσμου, καταφθάνει στην Αθήνα να ταρακουνήσει το dancefloor του EDEN, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών. Μαζί του οι I. Jordan και Chloe Caillet σε ένα από τα καλύτερα lineups που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Το πάρτι θα ανοίξει ο Jay Jay. Εισιτήρια εδώ.

sunday-for-lovers-plissken-eden-lights

 

Διαβάστε επίσης: Τα EDEN parties επιτέλους έφεραν τη μόδα των "daytime raves" και στην Ελλάδα

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured