Το Movement Radio, εδώ και λίγο καιρό, έχει γίνει κι επισήμως Stegi Radio και επιστρέφει δυναμικά σε έναν αγαπημένο του χώρο με τις αγαπημένες του μεσογειακές μουσικές. Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου από τις 17.30 μέχρι τις 23.00 σε περιμένει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης το ανανεωμένο φεστιβάλ, Mediterranean Features, και σου έχουμε τουλάχιστον 5 λόγους για να το βάλεις asap στην agenda σου.

Γίνεται με τη σφραγίδα εγγύησης του Stegi Radio

O online ραδιοφωνικός σταθμός της Στέγης σου κάνει σταθερά παρέα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Βρίσκεται όπως κι εσύ πάντα σε κίνηση. Το Movement Radio μεγαλώνει, εξελίσσεται, μεταμορφώνεται και κλείνει τρία χρόνια από τη δημιουργία του. Ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός της Στέγης επενδύοντας και αξιοποιώντας όλα όσα τον συνδέουν με το όνομά του, δεν μένει ποτέ στάσιμος. Moving on to greater things, το Movement μετονομάζεται σε Stegi Radio και όπως συμβαίνει σε κάθε εξέλιξη, διατηρεί όσα τον έχουν προσδιορίσει μέχρι σήμερα: κρατά τις ισχυρές συνδέσεις ανάμεσα στην αθηναϊκή μουσική σκηνή, τη Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο, και βαδίζει μπροστά, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Παραμένοντας στη βάση του την Αθήνα, συνεχίζει να επιμελείται τα μουσικά δρώμενα της Στέγης και κυκλοφορεί μαζί σου μέσα στην πόλη σε events, ομιλίες και workshops.

Είναι αφιερωμένο στους νέους ήχους της Μεσογείου

Το Stegi Radio επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με τη νέα εκδοχή του Mediterranean Futures στις 21 Οκτωβρίου. Συνεχίζοντας την έρευνά του μέσα από τη σειρά events Mediterranean Futures, το Stegi Radio ανανεώνει τον μουσικό χάρτη που ενώνει την Αθήνα με το Κάιρο, τη Μασσαλία και το Λονδίνο. Εξερευνά τα σημεία όπου το καινούριο αγκαλιάζει ή έρχεται σε ρήξη με την παράδοση και καλεί τη γειτονιά της Κυψέλης να γιορτάσει με τους νέους ήχους των ηλεκτρονικών σκηνών της Μεσογείου.

medfutc

Έχει τέλειο πρόγραμμα

Πώς καταφέρνει ένα dance festival με τον ZULI, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας new club σκηνής με βάση του το Κάιρο, και τη Shannen SP, δυναμική εκφράστρια των global underground μουσικών ρευμάτων με έδρα το Λονδίνο, να συνομιλούν με την dancehall καλλιτέχνιδα Scorpio Qveen από τη Μασσαλία και την ανερχόμενη μουσική κολεκτίβα των BUILTONSOIL από την Αθήνα, θα το ανακαύψεις σε μια βραδιά που φέρνει τη σαρωτική ενέργεια των υβριδικών ήχων του μέλλοντος στην Κυψέλη.

Αντλώντας έμπνευση από τη διαφορετικότητα και την ποικιλία των ήχων της Μεσογείου, θα απολαύσεις ένα μουσικό μωσαϊκό σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική κουλτούρα της Μεσογείου και όσα μας ενώνουν.

medfutd

Είναι πολύχρωμο, πολυεπίπεδο, πολύπτυχο, ολόφρεσκο και ξεσηκωτικό

ΟΙ BUILTONSOIL είναι μια καλλιτεχνική κολεκτίβα με βάση την Αθήνα. Απαρτίζεται από τον εικαστικό καλλιτέχνη ACMAERKL και τον μουσικό Κλέαρχο Παπαστύλο. Η Barak, aka Scorpio Qveen, είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια και χορογράφος αλλά και δυναμική dancehall DJ. Ενεργό μέλος της νυχτερινής ζωής της Μασσαλίας μέσα από την κολεκτίβα Maraboutage.     H Shannen SP είναι DJ και πολυμεσική καλλιτέχνιδα με βάση το Λονδίνο. Τα DJ sets και η επιμελητική δουλειά της τόσο στη μουσική όσο και στις τέχνες εξερευνούν το φάσμα του παγκόσμιου underground, τόσο μέσα από τη σειρά events που διοργανώνει η ίδια όσο και με το label της, E.B.N.X. O Ahmed El Ghazoly, aka ZULI, είναι μουσικός και παραγωγός από το Κάιρο. Είναι ο συνιδρυτής του label ‘irsh’ μαζί με τον Rama. Έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από τις κυκλοφορίες του στο label UIQ του Lee Gamble, όπου αναμειγνύει hip hop και jungle στοιχεία με πιο πειραματικούς ρυθμούς και bass υφές που στοχεύουν τόσο στο dancefloor όσο και στην ακρόαση στο σπίτι. Η μουσική του παρουσιάζει τέτοια ποικιλία που έχει δεχτεί αναγνώριση από μουσικούς και DJ όπως ο Aphex Twin, οι Autechre, ο Richie Hawtin και ο Ben UFO.

medfute

Γίνεται σε έναν χώρο που αγαπάμε

Με ελεύθερη είσοδο, σε μια περιοχή της πόλης που ξέρει να αφουγκράζεται τους παλμούς της Μεσογείου, αφέσου σε μια γιορτή, σε ένα μουσικοχορευτικό πάρτι, νιώσε με όλες σου τις αισθήσεις, χόρεψε, τραγούδησε, ταξίδεψε με αφετηρία την Κυψέλη από τη Μασσαλία, στο Κάιρο και άφησε το Mediterranean Features να γίνει μια μουσική εμπειρία χωρίς όρια.  

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Stegi Radio @

Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα)

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

17:30 – 23:00

Είσοδος ελεύθερη

 

LINE UP

17:30 | BUILTONSOIL

19:00 | Scorpio Qveen

20:00 | Shannen SP

21:30 | ZULI

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured