Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά γεγονότα που μας επιφυλάσσει ο Απρίλιος είναι η πρώτη εμφάνιση των Deluxe στην Ελλάδα, ενός γαλλικού συγκροτήματος που κλέβει τις εντυπώσεις  στη γαλλική -και όχι μόνο- μουσική σκηνή για πάνω από μια δεκαετία.

Οι Deluxe από την Aix-en-Provence  που ανακαλύφθηκαν κυριολεκτικά στον δρόμο, όπου έπαιζαν μουσική, από τους Chinese Man το 2007 είναι μια επταμελής μπάντα που ενσωματώνει μια ποικιλία ειδών στη μουσική τους, όπως funk, hip-hop, jazz και electro-pop. Τα δυναμικά ζωντανά τους σόου και η δυναμική παρουσία τους στη σκηνή τους έχουν κερδίσει αφοσιωμένους θαυμαστές τόσο στη Γαλλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά της μπάντας είναι η χρήση vintage εξοπλισμού, που δίνει στη μουσική τους μια ρετρό αίσθηση ενώ ακούγεται φρέσκια και μοντέρνα. Επίσης, ενσωματώνουν στοιχεία θεάτρου και performance art στις παραστάσεις τους, δημιουργώντας μια πραγματικά μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Η γοητευτική παρέα των Pepe, Soubri, Pietre, Kilo, Kaya και Liliboy έρχεται λοιπόν για πρώτη φορά την Αθήνα σε μεγάλα κέφια και μεταδοτική τρέλα για μια ξέφρενη συναυλία με μια πρωτοφανή οπτικοακουστική παράσταση με τρελά, πολύχρωμα και λαμπερά κοστούμια και εντυπωσιακή σκηνογραφία, με το εμβληματικό, σήμα – κατατεθέν, μουστάκι, πάντα στο επίκεντρο, και αυτά είναι 4 videos για να τους μυηθείτε στην περίπτωσή τους πριν τους γνωρίσετε επί σκηνής.

 

1. “Tall Ground”

Funky, πιασάρικο και αισιόδοξο, το “Tall Ground” είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στον ήχο του Deluxe.

 

2. “My Game”

H ατμόσφαιρα χαλαρώνει και οι Deluxe γκρουβάρουν με απαλά φωνητικά και τζαζ ενορχήστρωση.

 

3. “Extra Mile”

Μία από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες των Deluxe, το "Extra Mile" είναι ένα fun και χορευτικό κομμάτι με ένα ρεφρέν που δεν θα ξεχάσεις εύκολα.

 

4. "Live at L'Olympia"

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τις απίστευτες ζωντανές εμφανίσεις των Deluxe, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την πλήρη συναυλία από έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους του Παρισιού. Είναι μια μεγάλη βιτρίνα του ταλέντου και της ενέργειας του συγκροτήματος. 

 

DELUXE LIVE IN ATHENS

ARCH Club-Live Stage, Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Early bird: 10€

Normal: 15€

Box Office: 20€

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Tickets Link:

https://www.viva.gr/tickets/music/deluxe-fr-live-in-athens/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured