Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς αυτή την εβδομάδα, ο Tom Hardy πάντως πήρε μέρος σε πρωτάθλημα Jiu-Jitsu και βγήκε πρώτος. Ο 45χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο UMAC Milton Keynes Brazilian Jiu-Jitsu Open που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου και έφυγε με το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία high-level blue belt ανδρών 41 ετών και άνω. Ο ίδιος ανακοίνωσε τη νίκη του μέσω Instagram τονίζοντας πως οι πολεμικές τέχνες τον βοήθησαν να ξεπεράσει χρόνιες εξαρτήσεις του και θέματα ψυχικής υγείας. Τιτάνας.

https://www.instagram.com/p/CixkqqQr1wO/

Σε... ρόλο έκπληξη είδαμε αυτή την εβδομάδα και τον Brad Pitt, ο οποίος αποκάλυψε μια σειρά γλυπτών του (γουάτ) σε ένα μουσείο τέχνης δίπλα στη λίμνη της Φινλανδίας (γουάτ) πλάι στον Nick Cave (γουάτ) ο οποίος στην ίδια έκθεση παρουσίασε μία σειρά κεραμικών του (έπος). Μας φαίνεται κι εμάς εντελώς σουρεάλ αυτή η πρόταση, αλλά τι φανταστικό παρεάκι.

https://twitter.com/BradPittPlanB/status/1571580566809575426

Σχεδόν ακατόρθωτο το εξωσυζυγικό φλερτ την εποχή του ψηφιακού αποτυπώματος. Δύο μοντέλα, μία κωμικός, μία fitness guru και μία influencer αποφάσισαν να βγάλουν στη φόρα screenshots από τα μηνύματα που αντάλλαζε ο (παντρεμένος με τη Behati Prinsloo) Adam Levine. Ο 43χρονος frontman των Maroon 5 αρνείται ότι έχει απατήσει -αλήθεια, ψέματα, ποιος ξέρει- πάντως είναι βέβαιο πως του κόπηκε το (άθλιο, παρεμπιπτόντως) sexting. Εννοείται, τα μηνύματα έγιναν memes.

https://www.instagram.com/p/Ci1INDvsjg2/

Ρεκόρ τηλεθέασης για το "The Crown" μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, με τo Netflix να διαπιστώνει αύξηση της τάξεως του 800% στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Προβλέπουμε spin-off με πρωταγωνιστές τα corgis της εκλιπούσας.

https://www.instagram.com/p/CiyF4UwvXvq/

Θα περίμενε κανείς μετά από τόσα προωθητικά posts και τόσες αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα πως η πολυσυζητημένη νέα σειρά «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά (που έχει διαφορετικά guests και cameos κάθε εβδομάδα και μπλέκει μουσική, κωμωδία καταστάσεων και βαριετέ) θα ήταν Νο1 στη ζώνη της. Δυστυχώς -και λέμε δυστυχώς γιατί εμάς μας άρεσε πολύ- τα (πραγματικά) νούμερα είναι απογοητευτικά αφού το επεισόδιο σημείωσε μόλις 5,8% στο δυναμικό κοινό και 6,2% στο σύνολο. Για πολλοστή φορά ο κόσμος των social media αποδεικνύεται απατηλός. Το δεύτερο επεισόδιο προβάλλεται απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ1. Στηρίζουμε.

--1

Παραμένοντας στην ελληνική τηλεόραση, μόλις κυκλοφόρησε το κομμάτι που ακούγεται στο trailer της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» και δεν είναι άλλο από το "Creep" των Radiohead, αλλά όπως το οραματίστηκε η Kid Moxie. Η Ελληνίδα συνθέτρια, παραγωγός και τραγουδίστρια έχοντας ως βάση της τα τελευταία χρόνια το Los Angeles, είναι γνωστή για τις κινηματογραφικές pop συνθέσεις της και τις συμμετοχές της σε πολλαπλά τηλεοπτικά διαφημιστικά μεταξύ αυτών και η καμπάνια της Victoria Secret. Tο "Creep" στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 έσβησε 30 κεράκια. Τριάντα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured