Καιρό είχαμε να περάσουμε τόσο καλά με ταινία και δεν εννοούμε με την ταινία αυτή καθαυτή (η οποία αν κρίνουμε από τις πρώτες κριτικές μάλλον δεν βλέπεται) αλλά με όλες τις παρασκηνιακές γελοιότητες που εκτυλίσσονται κατά τη διάρκεια προώθησής της. Σαν να μην έφτανε η παραίτηση / απόλυση του Shia LaBeouf, το ειδύλλιο Olivia Wilde-Harry Styles αλλά και η απόφαση του πρώην της σκηνοθέτιδας Jason Sudeikis να κανονίσει να της επιδοθούν από κλητήρα τα χαρτιά κηδεμονίας των δύο παιδιών τους την ώρα που εκείνη παρουσίαζε το “Don’t Worry Darling” στο CinemaCon, το ξεκατίνιασμα συνεχίστηκε και στο Φεστιβάλ Βενετίας. H πρωταγωνίστρια Florence Pugh ήταν παρούσα στην πρεμιέρα αλλά απείχε από τη Συνέντευξη Τύπου και ο Harry Styles έγινε meme δίπλα στον απελπισμένο Chris Pine να λέει «το καλύτερο πράγμα με αυτήν την ταινία είναι ότι το νιώθεις πως είναι ταινία» (αλήθεια):

https://twitter.com/lllllllh_/status/1566799179694964737

Εντωμεταξύ, το μεγαλύτερο κουτσομπολιό γύρω από το "Don't Worry Darling" δεν ήταν καν αυτό, αλλά το λεγόμενο Spitgate (φυσικά γεννήθηκε νέος όρος για αυτό το συμβάν συγκεκριμένα επειδή Ίντερνετ). Θέση εμείς δεν θα πάρουμε για το αν τον έφτυσε ή όχι, αλλά αλήθεια περνάμε φανταστικά με αυτή την ιστορία, δεν θέλουμε να τελειώσει ποτέ:

«Το The Crown είναι ένα γράμμα αγάπης προς εκείνη και δεν έχω τίποτα να προσθέσω προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό. Αναμένω ότι θα διακοπούν και τα γυρίσματα, ως ένδειξη σεβασμού». Τάδε έφη  Peter Morgan, σεναριογράφος της ταινίας του 2006 "The Queen" και φυσικά της επιτυχημένης σειράς του Netflix. Επόμενη βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά μετά τις Claire Foy και Olivia Coleman έχει στεφεί η Imelda Staunton.

 queen

Όχι και τόσο καλά τα πράγματα για τον Justin Bieber. O 28χρονος superstar αναγκάστηκε να διακόψει την παγκόσμια περιοδεία του, προκειμένου να βάλει σε προτεραιότητα την υγεία του. Στις 10 Ιουνίου ο Bieber, μέσω ανάρτησης στο Instagram αποκάλυψε ότι πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο Ramsay Hunt, μια νευρολογική πάθηση που προκαλεί μεταξύ άλλων παράλυση στο πρόσωπο:

https://www.instagram.com/p/CeorE9OjqX9/

Έξαλλος ο Robin WIlliams με τον Damon Albarn, με αφορμή το σχόλιο που είχε κάνει στις αρχές της χρονιάς πως η Taylor Swift δεν μπορεί να θεωρείται τραγουδοποιός γιατί δεν γράφει η ίδια τα τραγούδια της, αλλά σε συνεργασία με άλλους συνθέτες. «Αφαίρεσε τα πλευρά σου και γλύψε τον εαυτό σου, you twat!» αναφώνησε σε συνέντευξη ο Williams σε άριστα αγγλικά. 

https://www.instagram.com/p/CiLcGFZoOJS/

Σε περίπτωση που σας ρωτήσει κανείς τι γνώμη έχετε για το εξώφυλλο της Kim Kardashian στο στο περιοδικό Interview, απαντήστε με ύφος ότι η φωτογράφιση είχε ως έμπνευση τον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Chloe Sevigny στην ταινία του Harmony Korine "Gummo" (1997). 

https://www.instagram.com/p/CiKoyQcuDYI/

Ισιώνουμε το μονόκλ μας και πάμε για το τέλος να δούμε μια είδηση από τον χώρο της διανόησης. Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα των βιβλίων που διεκδικούν φέτος το Booker Prize (δηλαδή το βραβείο καλύτερου βιβλίου γραμμένου στην αγγλική γλώσσα). Μεταξύ των 169 βιβλίων που διάβασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, τα έξι που επικράτησαν είναι τα εξής: "Glory" της NoViolet Bulawayo από τη Ζιμπάμπουε, "Small Things Like These" της Ιρλανδής Claire Keegan (μικρότερο σε αριθμό σελίδων βιβλίων που έχει προταθεί ποτέ για Booker), "The Trees" του Αμερικανού Percival Everett (κατασκοπικό), "The Seven Moons of Maali Almeida" του Shehan Karunatilaka από τη Σρι Λάνκα (μυθοπλασία), "Oh William!" της βραβευμένης με Pulitzer Αμερικανίδας συγγραφέως του "Olive Kitteridge" Elizabeth Strout και "Treacle Walker" του Βρετανού βετεράνου του fantasy Alan Garner. Και οι έξι συγγραφείς βραβεύονται με το ποσό των 2.500 λιρών ενώ στον νικητή, ο οποίος θα ανακοινωθεί στις 17 Οκτωβρίου, απονέμεται χρηματικό έπαθλο της τάξεως των 50.000 λιρών.

books

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured