- Μια ώρα πριν απ’ τη σέντρα: Ξεκινάνε Πανούτσος και Καρπετόπουλος με εκλεκτούς καλεσμένους, δύο γνωστές ανθρώπινες διαφημίσεις. Στέλιος “Vodafone” Γιαννακόπουλος και Γιώργος “Puma” Φινοκαλιώτης.

- Λίγο μετά: O γενικός αρχηγός της ομάδας του Πειραιά μας ενημερώνει πως οι παίκτες του δεν θα βγουν στο γήπεδο αν δεν εκκενωθεί ο χώρος πάνω απ’ την φυσούνα. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα. Οι φήμες οργιάζουν πως το ΠΑΣΟΚ τον μαρκάρει στενά για να πολιτευτεί. Το προσωπικό του γραφείο λέγεται πως θα στεγαστεί στο γήπεδο της Ριζούπολης.

- Την ίδια ώρα στις κερκίδες: Ειδικευμένοι επιστήμονες δοκιμάζουν την αντοχή των διαχωριστικών με μόνο εργαλείο το κεφάλι τους. Χρόνια γηπεδικής εμπειρίας στην υπηρεσία του ποδοσφαίρου…

- Λίγο πιο μετά: με ανείπωτη λύπη υποδεχόμαστε την είδηση πως αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του referee Κασναφέρη. Πού πας Γιώργο μοουυυυυ, πού μας αφήνεις παλικάρι μοουυυυυ!!!!

- Το προηγούμενο βράδυ: «Συμπλοκές χούλιγκανς βίωσε η συμπρωτεύουσα. Την ώρα που οπαδοί του Άρεως απολάμβαναν το βραδινό τους, κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στις γύρω ταβέρνες». Που να δείτε η συγκεκριμένη τι έπαθε!

- Εντός: Μασουλάς αμέριμνος το μεζεκλίκι και καταλήγεις με μια καρέκλα περιδέραιο και μέικ στο χρώμα της μάπας.

- Μια πηδησιά παραπάνω: Ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ παρακολουθεί σε πρώτο πλάνο τα «χαϊδέματα», σχολιάζει τα δρώμενα, κουτσομπολεύει (κοίτα ρε ξύλο που δίνει εκείνος ο κοντός) και επεμβαίνει όταν έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους. Θερινό σινεμά «Το Λαμπόγυαλο».

- Επιστροφή στο μέλλον: Δυο από τους σημαντικότερους πολιτικούς άνδρες της χώρας κάνουν παρέα τις προβλέψεις τους. Το καμάρι του Πειραιά ο Μαντούβαλος και το γέννημα θρέμμα της φτωχομάνας, νομαρχάρα, Ζορό, ιππότης της ασφάλτου, ένας είναι ο Ψωμιάδης.

- Αρχίζει το ματς: …

- Τ’ αρχίδια του Καράμπελα: Ο Γκαλέτι μοιράζει αφειδώς σακούλες εμετού. Ο Καράμπελας, προσωπικός αντίπαλος του Αργεντινού, σπάει την παράδοση των συνεπώνυμων και παίρνει αντί να δώσει.

- Τελειώνει το ματς: …

- Στον κόκκινο πάγκο: Ο Πέπε Σεγούρα σταυροφιλιέται, συγκινημένος με όλο το τεχνικό team…αργότερα θα ανακοινώσει πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Μέσα σε δυο μήνες πάτησε όλες τις κορυφές με τον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να βρει πλέον κίνητρο.

- Πρωτιά: Ιδού ο πρώτος Ισπανός προπονητής που στέφθηκε νταμπλούχος εκτός των συνόρων της χώρας του. Γεια σου ρε Πέπε ρέκορντμαν!!!

- Συμπέρασμα: Μεγάλη ευκαιρία, οι ενδιαφερόμενοι δώστε βάση. Όποιος κόουτς ανά τον κόσμο ψάχνει τρόπο να εμπλουτίσει ανώδυνα το βιογραφικό του με τίτλους ας επικοινωνήσει με τον Κο Κόκκαλη. Η προϋπηρεσία δεν κρίνεται απαραίτητη, το ακριβώς αντίθετο.

- Στον κίτρινο πάγκο: Ο Πρίγκηψ αποχωρεί με το γνωστό στυλ - τώρα κέρδισε ή έχασε αυτός - φορεμένο στο πρόσωπο. Ένας πραγματικός γαλαζοαίματος ποτέ δεν επιτρέπει στον εαυτό του να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

- Στο χορτάρι: παίκτες και οπαδοί του δαφνοστεφανωμένου στήνουν πάρτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αν το καλοσκεφτείς. Οι ΠΑΟΚτσήδες της πόλης είναι τρομερά μπερδεμένοι εντός τους.

Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μέρος στο «ξύλο»: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured