Η στιγμή έφτασε. Πάνω από 600 έγκυρες συμμετοχές μετρήσαμε στο μεγάλο διαγωνισμό του Avopolis και του Jack Daniel's για το πιο hot private μουσικό event του 2008. Μεταξύ 10 και 13 Απριλίου 2008, μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς του κόσμου, μαζί με κάποιους θρύλους της μουσικής, θα μαζευτούν στο Lynchburg και στη μουσική πόλη του Nashville μαζί με ένα «καραβάνι» από ανθρώπους των media και special guests για το πρώτο ετήσιο JACK DANIEL’S Legendary Mash. Ανερχόμενοι μουσικοί και νέα ταλέντα από διαφορετικά είδη μουσικής θα αναμιχθούν με μουσικούς θρύλους σε ένα ανεπανάληπτο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ που θα δώσει την ευκαιρία στους επίλεκτους φίλους του JACK DANIEL’S από όλο το κόσμο να απολαύσουν και να βιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Νικήτρια της κλήρωσης αναδείχθηκε η Μαριάννα Μούτσου. Τις μέρες αυτές θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί εκεί παρέα με έναν φίλο/η, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Τι περιλαμβάνει το δώρο:

• Ένα «Legendary Mash» εισιτήριο για 2 άτομα (πρέπει να είναι και οι 2 άνω των 21 ετών!!!)
Αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα – Nashville / Nashville – Αθήνα)
Διαμονή και διατροφή για τις 3 ημέρες (10-12 Απριλίου)
Reception Party στις 10 Απριλίου στο Nashville
Ξεναγήσεις και διάφορες μουσικές δραστηριότητες στην μουσική πόλη του Nashville (11 Απριλίου)
Ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές στους μοναδικούς χώρους του αποστακτηρίου του JACK DANIEL’S καθώς και επίσκεψη στη γραφική πόλη του Lynchburg.
• Τέλος, το μεγάλο μουσικό party και η συναυλία το ίδιο βράδυ στο μοναδικό Barbecue Hill (12 Απριλίου)
Επιστροφή στην Αθήνα (13 Απριλίου)

Γιατί «Legendary»;

«Legendary» σημαίνει «θρυλικό» στα Ελληνικά. Τι άλλη λέξη άλλωστε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει αυτό το ιστορικό ποτό καθώς και αυτό το μοναδικό γεγονός στο οποίο θα παρευρεθούν θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής;

Τι είναι το «Mash»;

«Mash» στα Ελληνικά σημαίνει «πολτός». Τα καλύτερα σιτηρά λοιπόν συνδυάζονται με το αγνό νερό της πηγής του Cave Spring που βρίσκεται μέσα στην περιοχή του αποστακτηρίου, για να δημιουργήσουν έτσι το τέλειο μίγμα πολτού για το JACK DANIEL’S. Για να το κάνουν πραγματικά μοναδικό, ένα μέρος της κάθε παρτίδας από τον πολτό αυτό φυλάσεται για να χρησιμοποιηθεί στην έναρξη της διαδικασίας ζύμωσης της επόμενης παρτίδας. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που προσδίδει στο JACK DANIEL’S το μοναδικό του χαρακτήρα. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι φυσικά οι ικανότητες και η τέχνη των ανθρώπων που το παράγουν εδώ και 141 χρόνια με πολύ μεράκι.

Στη μουσική, ο όρος mash χρησιμοποιείται όταν δύο ή περισσότερα τραγούδια ή μουσικά είδη συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα νέο μοναδικό ήχο. Όπως ακριβώς στην διαδικασία παραγωγής του JACK DANIEL’S, χρειάζεται μεγάλες ικανότητες, πάθος και εμμονή στη λεπτομέρεια για να δημιουργηθεί ο τέλειος μουσικός «πολτός». Όταν όμως συμβαίνει σωστά, όπως ακριβώς και με την πρώτη γουλιά του JACK DANIEL’S μετά από μια σκληρή μέρα δουλειάς, είναι απλά «μαγεία»!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured