"Sounds like: an orchestra playing with borrowed instruments on a cruise-ship destined to travel the dark seas forever", λένε στο MySpace τους. Οι Love Boat Orchestra είναι Η cult μπάντα της πόλης που αξίζει να ανακαλύψετε. Ακολουθούν μερικά ακόμα λόγια τους: "Οι Love Boat Orchestra (LBO) παίζουν μελοδραματικό mock’n’roll, γιατί αυτό μπορούν να κάνουν καλύτερα. Ξεκίνησαν από το κρατίδιο της Βαρδαλίας και επιβιβάστηκαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο, όπου έπιασαν δουλειά ως η μπάντα της ντισκοτέκ του πλοίου (κατάστρωμα 8, πτέρυγα Β). Από τότε έμειναν εκεί, να πλέουν στις σκοτεινές θάλασσες για πάντα και να ψυχαγωγούν τους υπέργηρους επιβάτες". Aπολαύστε τους σήμερα στο Μικρό Μουσικό Θέατρο...



Info & Ακρόαση

http://www.myspace.com/loveboatorchestra/

Mini Q&A

Ποιο album σας άρεσε περισσότερο τον τελευταίο καιρό;
Η πολυαναμενόμενη επανέκδοση του προπατορικού δίσκου της ελληνικής πειραματικής σκηνής, «Γυμνό Σύμπαν» των Βιζύης Βύζαντος.

Ποιος καλλιτέχνης/group θεωρείτε ότι έχει υπερεκτιμηθεί περισσότερο από τα ΜΜΕ;
Θα αναγκαστούμε να πούμε τους Five Five Fives (555s) αν και μας αρέσουν πολύ. Είναι παντού! Έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε.

Ποιον έλληνα καλλιτέχνη/group εκτιμάτε περισσότερο από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα;
Το Μιχάλη Ρακιντζή. Έχει και ελικόπτερο.

Τι σας ενοχλεί περισσότερο στους ανθρώπους που κινούν τα νήματα της εγχώριας εναλλακτικής pop/rock σκηνής;
Δεν έχουμε τη δικαιοδοσία να κρίνουμε τον τρόπο που λειτουργούν τα διοικητικά πεδία. Εμείς είμαστε καλλιτέχνες πάνω και πέρα από όλα. Το έργο μας μιλάει από μόνο του, στην αθώα καρδιά του δεκάχρονου, στο παλλόμενο χέρι του έφηβου, στη ρημαγμένη οδοντοστοιχία του υπερήλικα.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει άμεσα στην Ελλάδα;
Πρέπει άμεσα να εγκριθούν οι σταθμοί αναμετάδοσης του VTV!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured