Δυναμική είσοδο στο συναυλιακό κομμάτι κάνει η Aenima, διοργανώνοντας μια σειρά από συναυλίες που παραδοσιακά έχουν κοινό στη χώρα μας κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη σε όλες.

Αρχή από την 6η Ιουνίου όπου στο Γήπεδο της Ριζούπολης φιλοδοξεί να εδραιώσει το νέο metal θεσμό της πόλης, το αντίβαρο στο ένα και μοναδικό φεστιβάλ που έχουμε μέχρι τώρα. Το X Fest υπόσχεται την απόλυτη βραδιά σκληρής μουσικής γι' αυτό το καλοκαίρι και γι' αυτό δίπλα στα ονόματα των Dio (μαζί ο Rudy Sarzo -ex Whitesnake- και ο Creg Coldy, οι οποίοι ομαδικώς υπόσχονται ένα set list με Rainbow, Black Sabbath και Dio!), In Flames (με νέο άλμπουμ), Trivium, Darkstar, Innerwish, προστέθηκε κι αυτό των Hatebreed πριν λίγες μέρες, ενώ η προσφορά 1+1 μοιάζει εξαιρετικά δελεαστική. 1+1 σημαίνει ότι κάθε metal fan που αγοράζει εισιτήριο από τα Metropolis (και μόνο) έχει δώρο ακόμα ένα! Ελάτε από νωρίς (16:00)...



Στο ίδιο γήπεδο, στις 19 Ιουλίου, θα εμφανιστεί ο Chris De Burgh σε μία σόλο εμφάνιση 3 ωρών, από τις 8 το βράδυ μέχρι και τις 11. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του (Summer Rain, Spanish Train, Sailor, Don't Pay The Ferryman, Ship To Shore, High On Emotion, Fire On The Water, Lady In Red, Missing You, A Woman's Heart, Separate Tables) θα παρελάσουν, ενώ πριν από αυτόν θα παίξει ο Μίλτος Πασχαλίδης. Δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη πετυχημένη εμφάνισή του στην Αθήνα, ο διάσημος καλλιτέχνης, που μετράει στο ενεργητικό του 38 άλμπουμ, επιθυμεί να μας ξαφνιάσει ευχάριστα ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια μόνο με τη συνοδεία πιάνου και κιθάρας.

Δύο ημέρες μετά (21 Ιουλίου), οι Scorpions θα παίξουν στο Καυταντζόγλειο στάδιο με τους "σύντροφούς" τους Whitesnake και opening act: Godiva. Κι εκεί ελάτε από νωρίς (οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00)!

Στις 24 Ιουλίου, στα πλαίσια του 19ου Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα "Στη Σκιά των Βράχων 2006", οι Deep Purple στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (Βράχων), με opening act τους Engine V.

Info Deep Purple (δελτίο Τύπου):

Μαζί με τους Led Zeppelin και τους Black Sabbath, οι Deep Purple ήταν πρωτομάστορες στο χτίσιμο της metal γέφυρας που ένωσε τα 60s με τα 70s. Με τη σύνθεσή τους να περιλαμβάνει τους Richie Blackmore (κιθάρα), Jon Lord (κίμπορντς), Ian Paice (τύμπανα), Ian Gillan (φωνητικά) και Roger Glover (μπάσο), κυκλοφόρησαν το πιο επιδραστικό άλμπουμ τους ("In Rock", το 1970) και αργότερα τα "Fireball" (1971), "Machine Head" (1972, στο οποίο υπήρχε και ο heavy metal ύμνος "Smoke On The Water") και "Made In Japan" (1972, που έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο λάιβ άλμπουμ του heavy metal). Η αποχώρηση των Gillan και Glover αρχικά -και αργότερα και του ίδιου του Blackmore- από τις τάξεις του συγκροτήματος οδήγησε στη διάλυσή του τον Ιούλιο του 1976. Το 1984 οι Deep Purple ξανασχηματίστηκαν και ξεκίνησαν μια δεύτερη φάση της καριέρας τους, με πολλές αλλαγές στα ονόματα των συμμετεχόντων μουσικών και με έντονη δισκογραφική και λάιβ παρουσία, που ωστόσο έμεινε στη σκιά των ημερών της ακμής της μπάντας. Νεότερη δισκογραφική τους κυκλοφορία είναι το ενδιαφέρον "Bananas" (2003). -Σ.Α.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ:

X Fest – 11/05/06
Chris De Burgh – 23/05/06
Scorpions + Whitesnake – 25/05/06
Deep Purple – 27/05/06

ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Τηλεφωνικά
Village Cinemas
o (ΤΗΛ. ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ): 801 100 91 91
o (ΤΗΛ. ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ): 210 – 810 80 80

Φυσικά σημεία προπώλησης
o Σε όλα τα Village Cinemas
o Στα καταστήματα Metropolis

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑ DEEP PURPLE
• ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
• ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
• ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΡΑΧΩΝ
• ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured