Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Rockwave πάει Μαλακάσα… Η DiDi Music οργάνωσε την Τρίτη το μεσημέρι ένα «πικ-νικ» για τους ανθρώπους του Τύπου και όχι μόνο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τον αλλαγμένο, σε σχέση με πέρυσι, χώρο του Terra Vibe.

Το Terra Vibe βρίσκεται στο 37ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας στον κόμβο της Μαλακάσας, όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, και είναι ένας θαυμάσιος χώρος που φέτος η οργανώτρια αρχή εκμεταλλεύεται ακόμα πιο πολύ, μεγαλώνοντας τις διαστάσεις υποδοχής των θεατών.



Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε οι υπεύθυνοι της εταιρείας αναφέρθηκαν σε αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες του φεστιβάλ και φυσικά σε όλα τα θέματα που αφορούν το κοινό και έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτησή του (από τις θέσεις parking μέχρι και τους τρόπους μετακίνησή του από την Αθήνα προς την Μαλακάσα και ανάποδα).

Γεγονός είναι ότι ο χώρος είναι πολύ καλός και σε συνδυασμό με τις διαβεβαιώσεις της DiDi για το ηχητικό μέρος της συναυλίας και με τη γνωστή οργανωτική εμπειρία της εταιρείας αποτελούν τις καλύτερες βάσεις για την επιτυχία του φετινού Rockwave.



Ξεκίνημα λοιπόν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με τους Iron Maiden και τους Duran Duran, συνέχεια μερικές μέρες αργότερα με την πρώτη δόση του Rockwave και τέλος στις αρχές Ιουλίου με τη δεύτερη…

Οι λεπτομέρειες:

- Το φετινό Terra Vibe stage προσεγγίζει τα 400 τ.μ., μια έκταση μεγαλύτερη από όσο ο κυρίως κάτω χώρος του ΡΟΔΟΝ CLUB. Η προστατευτική μπαριέρα που το περιβάλει είναι MOJO, η αναγνωρισμένη παγκοσμίως ως η πιο ασφαλής για την προστασία όχι μόνο των καλλιτεχνών αλλά και του κοινού που συγκεντρώνεται στις πρώτες σειρές.



- Για να καλυφθεί όλη η έκταση του Terra Vibe (που φέτος είναι και μεγαλύτερο) στήνεται ένα ηχητικό σύστημα, το V-dosc, αυτό που είναι πρώτο στις προτιμήσεις όλων των κολοσσών της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως. Για να πρεσεγγίσει ο ήχος με ευκρίνεια ακόμη και τις τελευταίες σειρές, στήνονται delay towers τα οποία απλώνουν τον ήχο παντού.

- Φέτος εισάγεται η ψηφιακή τεχνολογία στις κονσόλες, μια τεχνολογία που μπαίνει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά και εγγυάται καλύτερη απόδοση.



- Ψηφιακές οθόνες υψηλής φωτεινότητας θα εξασφαλίζουν την αναμετάδοση όσων συμβαίνουν στην σκηνή σε μεγένθυση για να μη χάσετε ούτε στιγμή από τα αγαπημένα σας συγκροτήματα. Στα διαλείμματα οι οθόνες θα λειτουργούν και σαν πίνακες ανακοινώσεων.

- Τα υπόλοιπα ...επί σκηνής!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured