Έχοντας ξεμπερδέψει προ πολλού με το θέμα κουλτούρα χάρη σε τηλεοπτικά αστεράκια, σύχρονα ποπ είδωλα με το ένα πόδι στο τουρκομπαρόκ, διασκέδαση για τις μάζες και χρησιμοποίηση (επιτέλους!!!) τρισύλλαβων λέξεων, ένα τμήμα μαθητών Γυμνασίων / Λυκείων αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να ασχοληθούν και με το κεφάλαιο ‘αγώνας’ και ‘κοινωνικά ζητήματα’ . Με θαυμαστή γρηγοράδα ανέλαβαν την εκπροσώπηση των συμμαθητών τους (με βάση τα όσα γράφονται στις εφημερίδες) και με συνοπτικές, φαντάζομαι, διαδικασίες αποφάσισαν και βροντοφώναξαν, ως νέοι Μεταξάδες, ΟΧΙ σε κάθε λογής αλλόθρησκο κι αλλοδαπό αριστούχο μαθητή που επρόκειτο να κρατήσει την ελληνική σημαία (για να αποφευχθούν όλα αυτά στο άμεσο μέλλον προτείνω να ψηφιστεί νόμος ο οποίος θα απαγορεύει σε μη έλληνες μαθητές να αριστεύουν). Μάλιστα προχώρησαν και σε καταλήψεις, εκφυλίζοντας για μία ακόμη φορά μια έννοια που πριν από κάποια χρόνια εξακολουθούσε να σημαίνει κάτι στον χώρο της Παιδείας.

Η μετάλλαξη της γενιάς που βγήκε στους δρόμους για να διεκδικήσει το δικαίωμά της στη νυχτερινή διασκέδαση βρίσκεται προ των πυλών. Με το καλό να μας ορίσει και να εξακολουθεί να μας διασκεδάζει με τα τερτίπια της και για δική της διευκόλυνση τους παραθέτω και μερικά ακόμα θέματα με τα οποία μπορούν να ασχοληθούν όταν με το καλό τελειώσουν το σχολείο.

Α) Ηθελημένα ανύπαντροι γονείς.

Β) Νομική κατοχύρωση των δικαιωμάτων ζευγαριών ιδίου φύλου.

Γ) Ουσιαστική βοήθεια στους χρήστες που ξεροσταλιάζουν καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας.

Δ) Το δικαίωμα των αλλοδαπών να λατρεύουν τον Θεό που αυτοί έχουν διαλέξει, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλους τους θρήσκους έλληνες σε όλα τις πολιτισμένες χώρες της υφηλίου και δεν εννοώ την Βόρεια Κορέα.

Άντε να δούμε τι εκπλήξεις μας ετοιμάζετε για την 25η Μαρτίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured