Οι πιο πιστοί θα θυμάστε την παρουσίασή τους στις πιο ελπιδοφόρες βρετανικές μπάντες πριν δύο χρόνια είχαμε μάλιστα συμπεριλάβει και ένα κομμάτι τους στη συλλογή μαζί με το τεύχος.

{youtube width="480" height="300"}TmcHPk8_1N8{/youtube}

Οι O.Children κυκλοφόρησαν αυτό το καλοκαίρι το δεύτερο άλμπουμ τους, κατάτι πιο φωτεινό από το ντεμπούτο, πιστό στις post-punk παραδόσεις, τα φωνητικά και τις κιθάρες των Sisters Of Mercy, Bauhaus κτλ., με τη βιβλική, ζοφερή μεγαλοπρέπεια που αναμένει κανείς (το όνομά τους, για να μην ξεχνιόμαστε, έρχεται από κομμάτι του Nick Cave, από το Abattoir Blues & The Lyre Of Orpheus) και με την παρουσία του πανύψηλου μαύρου τραγουδιστή τους Tobias O'Kandi, που δεν είναι ακριβώς το στερεότυπο του frontman που έχουμε στο μυαλό μας (και μας αρέσει).

{youtube width="480" height="300"}oB6r2GtJ7DU{/youtube}

Μπορεί να είναι πιστοί στα dark στεγανά, αλλά το κοινό που αναμένεται να βρεθεί στην πρώτη εμφάνισή τους επί ελληνικού εδάφους, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Κύτταρο (Ηπείρου 48 και Αχαρνών), μάλλον θα περιλαμβάνει fans συγκροτημάτων τύπου National και Interpol, και η μουσική τους αντίληψη το δικαιολογεί. Θα έχουν μαζί τους μερικά πραγματικά εκπληκτικά κομμάτια και από τα δύο άλμπουμ και θα έχουν παράλληλα να σταθούν στο ύψος της πολύ καλής παραγωγής του δεύτερου.

{youtube width="480" height="300"}4i5JPv-zUrc{/youtube}

Ενδιαφέρουσα συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε, εκτός κι αν είστε από εκείνους (σαν εμάς τους μουσικοκριτικούς) που αναζητούν χίλιες αναφορές και deja-vu, για να χάσουν στο τέλος την απόλαυση της ίδιας της μουσικής. Δίκιο έχουν και οι μεν, δίκιο και οι δε, βέβαια...

{youtube width="480" height="300"}uh1o_03ilQY{/youtube}

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο www.ticketarena.gr. Τα εισιτήρια προπωλούνται προς 18 ευρώ (πλέον booking fee) ενώ την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του Κυττάρου θα πωλούνται προς 20 ευρώ.

{youtube width="480" height="300"}0wxgjrFklE8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured