avopolis.team


Φέτος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μόλις η μέρα γίνει νύχτα, το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων ανεβάζει παλμούς!

Τα Let’s be late!, ο θεσμός του ΒΜΦ που προκάλεσε πολλά σκιρτήματα μέσα στο 2019, επιστρέφει για 1η φορά φέτος, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, με ένα άκρως… φλογερό θέμα: Let’s be kissed!

Φιλιά καυτά, φιλιά παθιασμένα, φιλιά επικίνδυνα, φιλιά πρώτα, φιλιά τελευταία, φιλιά αποχαιρετισμού, της καληνύχτας τα φιλιά, το φιλί της ζωής, το «Φιλί» του Klimt, το «Φιλί» του Ροντέν, το φιλί του Μπρέζνιεφ με τον Χόνεκερ, το φιλί της Madonna με την Britney, το φιλί του Ιούδα, a kiss with a fist, οι KISS και φυσικά ο Kiss FM 92.9: όλα χωράνε στο πιο ερωτικό Let’s be late! που έγινε ποτέ!

Τι έχει το πρόγραμμα; Από τις 21.00, ραντεβού στο Παρατηρητήριο! Είσαι single; Τέλεια! Οπλίσου με την καλύτερη εκδοχή της προσωπικότητάς σου και ετοιμάσου για ένα ανατρεπτικό speed dating session, σε συνεργασία με την Speed dating for all! Οι κανόνες είναι απλοί: 5 λεπτά, 20 παρτενέρ, ένα κουδούνι κι αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο –πού ξέρεις;- μπορεί στο τέλος της βραδιάς να φύγεις in a relationship…

Παράλληλα, οι LARP project σε καλούν να… παλέψεις για την αγάπη! Μοναδικά live action role plays, με θέμα –τι άλλο;- εγκλήματα πάθους, έρχονται για να σε συναρπάσουν! Ερωτικά μυστήρια αναζητούν τη λύση τους κι εσύ πρέπει να οπλιστείς με θάρρος και να χρησιμοποιήσεις σωστά τις «μαγικές» σου δυνάμεις για να πλεύσεις με ασφάλεια σε τεθλασμένες ηθικές γραμμές… Είσαι έτοιμος/ή; Σημείο εκκίνησης; Οι Παλαιοί Φούρνοι! 

Μα και οι σινεφίλ ρομαντικές ψυχές ευπρόσδεκτες στο Let’s be late! Από τις 21.00, με το ταίρι σου ή μόνος/ή, στο Πατάρι των Παλαιών Φούρνων, μπορείς να απολαύσεις τις προβολές δύο κλασικών κι αγαπημένων ταινιών. Στις 21.00, we will always have… “Casablanca”, ενώ στις 22.40 ο Woody Allen σε ρόλο «Νευρικού Εραστή».

Κι όλα αυτά με μουσική υπόκρουση από τον Kiss FM 92.9 και τον παραγωγό Σωτήρη Ρουμελιώτη που θα εκπέμπουν ζωντανά από τους χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου, από τις 19.00 έως τις 22.00!

Φυσικά, Let’s be late! σημαίνει ένα ακόμη δυνατό πάρτι! Γι’ αυτό, στις 22.00, τα decks αναλαμβάνει ο ένας και μοναδικός Νίκος Ζώης, παραγωγός του Kiss FM, dj και music editor, για ένα παθιασμένο set που θα μας ξεσηκώσει! 



Μα γίνεται Let’s be kissed χωρίς διαγωνισμό φιλιού; Και βέβαια όχι! Στις 22.30, πάρε το άλλο σου μισό, ανέβα στο stage κι έχεις ένα ολόκληρο λεπτό για να αποδείξεις ότι είσαι μετρ στο φιλί! Το ζευγάρι των νικητών κερδίζει ένα ρομαντικό δείπνο… στον ουρανό και στο Dinner in the Sky στην Τεχνόπολη!

Και μην ξεχάσεις! Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μπορείς να φωτογραφηθείς σε επιλεγμένα σημεία της μουσειακής διαδρομής ακολουθώντας ένα… kissing path ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, όπως επίσης και να ανταλλάξεις… κρυφά ερωτικά μηνύματα με το πιθανό αντικείμενο του πόθου σου!

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Προβολές ταινιών
Από τις 21.00 @ Πατάρι Παλαιών Φούρνων

21:00 | «Καζαμπλάνκα» του Michael Curtiz (Casablanca, 1942)
22:40 | «Νευρικός Εραστής» του Woody Allen (Annie Hall, 1977)

Speed dating 21.00 & 22.30 @ Παρατηρητήριο
*Σε συνεργασία με την Speed Dating for all

Fight for love!
Live action role play από τους LARP project 21.00 έως 23.00
Σημείο εκκίνησης: Παλαιοί Φούρνοι

Dj set από τον Νίκο Ζώη 22.00 @ Παλαιοί Φούρνοι
Διαγωνισμός πρωτότυπου φιλιού 22.30 @ Παλαιοί Φούρνοι
*Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 00.00.

Άσε στην άκρη τις αναστολές και απλά ζήστο! Let’s be kissed, let’s be late… και μην αγχωθείς για το τι ώρα θα γυρίσεις σπίτι!

#LetsbeLate

#IndustrialGasMuseum
#my_igm
#KatheMeraTexnopoli

Πληροφορίες:
Πότε: Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020
Ώρες διεξαγωγής: από τις 21:00
Πού: Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική αυλή
Είσοδος: 5 ευρώ

Προπώληση από το δίκτυο της viva.gr



Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
213 0109325, 213 0109300
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.gasmuseum.gr

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
213 0109300
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.athens-technopolis.gr

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»,
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,
Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured