Δελτίο Τύπου

H Renault, με την πρωτοποριακή φιλοσοφία της στη δημιουργία διαφορετικών, καινοτόμων και ριζοσπαστικών αυτοκινήτων, έκανε για μια ακόμα φορά την υπέρβαση. Με το νέο πλέον, 5θυρο, Renault Twingo που διαθέτει κινητήρα και κίνηση στο πίσω μέρος όχι μόνο επαναπροσδιορίζεται η ουσία ενός από τα πιο διάσημα ονόματα στον κόσμο της αυτοκίνησης, αλλά ξεκινά μια νέα εποχή στον τρόπο με τον οποίο υλοποιείται ένα αυτοκίνητο πόλης. Με μοναδική, χαρούμενη προσωπικότητα, εξαιρετική ευελιξία και πρακτικότητα, απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας, το νέο Renault Twingo ήρθε για να ξεχωρίσει στην πόλη.
 
ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΣΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DESIGN...
Είκοσι χρόνια μετά την εμφάνιση του πρώτου Twingo, που έφερε επανάσταση στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, η Renault επινοεί εκ νέου το αυτοκίνητο πόλης. Ξεκινώντας από μια λευκή κόλλα χαρτί, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Renault εμπνεύστηκαν από την κληρονομιά του πρώτου Twingo αλλά και από το θρυλικό R5 δημιουργώντας ένα σύγχρονο, αυτοκίνητο πόλης με μοναδική προσωπικότητα. Με τα παιχνιδιάρικα φώτα και την εκφραστική μεγάλη γρίλια στο κάτω μέρος, και πλέον 5θυρο, καταφέρνει μέσα σε μόλις 3,59 μέτρα μήκους να συνδυάσει την ευρυχωρία και την ευελιξία με την πρακτικότητα και το ξεχωριστό στυλ.
 
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ
Το νέο Twingo, διαθέτοντας εξαιρετική οδική συμπεριφορά, μοναδική ευελιξία, κυρίαρχη θέση οδήγησης και την καλύτερη διάμετρο στροφής στην κατηγορία του, αναδεικνύεται ως η πιο ολοκληρωμένη πρόταση αυτοκινήτου πόλης. Το μυστικό του; Η μεγαλοφυής ιδέα της τοποθέτησης του κινητήρα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου με την κίνηση να δίνεται στους πίσω τροχούς, όπως ακριβώς συμβαίνει σε σπορ, premium κατηγορίες. Παράλληλα η κίνηση στους πίσω τροχούς φτάνει την οδηγική απόλαυση σε νέα επίπεδα, τονίζοντας τον σπορτίφ χαρακτήρα του νέου Twingo.
 
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
Το νέο Renault Twingo εφοδιάζεται με τους νέους τρικύλινδρους κινητήρες Stop & Start της Renault: 0.9 Energy TCe 90 ίππων και 1.0 SCe 70 ίππων τεχνολογίας Euro 6. Οι νέοι αυτοί κινητήρες εξασφαλίζουν παράλληλα χαμηλές καταναλώσεις και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!
 
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ
Με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης, αναδιπλούμενα καθίσματα που γίνονται πλήρως επίπεδα, μήκος χώρου φόρτωσης που φτάνει τα 2,30 μέτρα και τους επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους Flexicases, έως και 52 λίτρα, χωράει τα πάντα!
 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η νέα εφαρμογή r & go, μετατρέπει το smartphone σας σε συνοδηγό επιτρέποντάς σας ενώ οδηγείτε να έχετε οδηγίες πλοήγησης για τον προορισμό σας, να τηλεφωνείτε με πλήρη ασφάλεια, να ακούτε ραδιόφωνο ή την αγαπημένη σας μουσική… Επιπλέον, με το καινοτόμο σύστημα πολυμέσων renault R-Link με οθόνη αφής 7 ιντσών κάθε σας μετακίνηση μετατρέπεται σε μια αξέχαστη εμπειρία μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.
 
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ
Απολαυστικό στην οδήγηση, εύκολο στο παρκάρισμα! Το νέο Renault Twingo είναι εξαιρετικά ευέλικτο χάρη στη μοναδική διάμετρο στροφής του. Με 8,6 μέτρα, το νέο Twingo διαθέτει την καλύτερη διάμετρο στροφής στην κατηγορία του.
 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ RENAULT TWINGO ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ 9.490€ (ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ) ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ RENAULT. ANAΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!
 
Munich_9
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured