Καλή Χρονιά από την μαγευτική Βενετία και την Aegean

Χαμόγελα ευτυχίας για τους 100 τυχερούς επιβάτες του Ρεβεγιόν στον Αέρα και της πτήσης 2015 που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βενετίας

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Στις 22:00 παραμονή πρωτοχρονιάς του 2015 απογειώθηκε η πτήση 2015 της Aegean μαζί με τους 100 τυχερούς επιβάτες που έκαναν Ρεβεγιόν στα 30.000 πόδια λίγο πριν φτάσουν στην πανέμορφη Βενετία και αλλάξουν δύο φορές χρόνο καλωσορίζοντας έτσι δύο φορές τη νέα Χρονιά. Εκπλήξεις, σαμπάνια και ξεχωριστές γεύσεις περίμεναν  τους 100 επιβάτες που κέρδισαν ανάμεσα στους 172.000 που συμμετείχαν συνολικά στο διαγωνισμό. Τυχεροί και τυχερές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ταξίδεψαν για να κάνουν αλλαγή χρονιάς στον αέρα.
 
Στην Βενετία που έφτασαν τους περίμενε ένα δεύτερο ρεβεγιόν το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού, από τις γόνδολες. Πλέοντας στα κανάλια της πόλης παρακολούθησαν τη δεύτερη αλλαγή και είδαν τον ουρανό της να φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα. Φυσικά η βραδιά δεν τελείωσε εκεί αφού η νυχτερινή ζωή της πόλης τους περίμενε για να διασκεδάσουν χορεύοντας τις πρώτες ώρες της νέα χρονιάς. 
 
Βαρκάδες, σαμπάνια, τοπικές γεύσεις και μία ηλιόλουστη μέρα στη Βενετία περίμεναν τους τυχερούς επιβάτες για να απογειώσουν την πρώτη μέρα της χρονιάς τους. 
 
Ανήμερα της πρώτης μέρας του χρόνου, οι τυχεροί ταξιδιώτες μαζί με το πλήρωμα γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. 
 
Χθες το απόγευμα της πρωτοχρονιάς επέστρεψαν στην Αθήνα με τις αποσκευές τους γεμάτες από την Βενετία με όμορφες στιγμές και νέες εμπειρίες.
 
Μπορείτε να δείτε όλο τους το ταξίδι εδώ στο www.revegionstonaera.com  
 
 
Και επειδή λένε ότι όπως σε βρίσκει η πρώτη μέρα του χρόνου έτσι θα είναι όλη η χρονιά, φαίνεται πως κάποιοι θα ταξιδεύουν αρκετά φέτος. Καλά ταξίδια σε όλους!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε Σάββατο του Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ

To Κύτταρο ακριβώς ένα χρόνο μετά, φέρνει πίσω τη μπάντα που μας πήρε το μυαλό και την καρδιά..

FEATURED TODAY

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

HOT STORIES

Έγινε γνωστός και ο τίτλος για τον δίσκο που θα ακούσουμε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Με τη στολή Micrashell θα μπορούμε να μπούμε στο moshpit με ασφάλεια -αφήστε που θα μοιάζουμε με sci-fi ήρωες...

Top
0
Shares