Δελτίο Τύπου

pimmbus

Παγκόσμια Μέρα Φιλίας, ημέρα γιορτής για το  PIMM’S που σήμερα ανακοινώνει τον νικητή τουταξιδιού του PIMM’S O‘ Clock Bus, για ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσει κανείς την Παγκόσμια Ημέρα Φίλιας, από το να κάνει δώρο στους φίλους του ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στη μαγευτική αυτή πόλη, όπως θα κάνει η νικήτρια του διαγωνισμού Ιωάννα Κολοβού, που μας είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κέρδισα το ταξίδι. Πήγα βόλτα με το PIMM’S O‘Clock Bus μαζί με φίλους και έτσι, τώρα ανυπομονούμε να φύγουμε για το ταξίδι, όλοι μαζί, για νέες βόλτες, αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

”Το PIMM’S O‘Clock Bus – το Λεωφορείο της Φιλίας- έκανε διαδρομές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τους τελευταίους τρείς μήνες, δίνοντας τη δυνατότητα σε 2.151 φίλους να ξαναβρεθούν και να κάνουν μία απολαυστική βόλτα στην πόλη πάνω σε ένα παραδοσιακό Βρετανικό, διώροφολεωφορείο.

Στο PIMM’S  O‘Clock Bus, το λεωφορείο της Φίλιας, οι φίλοι μπορούσαν να απολαύσουν την απίθανη γεύση του Pimm's Fizz, καταπληκτική μουσική, το απόλυτο τεστ φιλίας- όπου έμαθαν πόσο καλά γνωρίζονται μεταξύ τους - και την ευκαιρία να ξαναβρεθούν σε ένα από τα πολλά bars & cafes που σερβίρουν Pimm’s, για να απολαύσουν μαζί μια κανάτα Pimm’s και κουβεντούλα. 

Ο νικητής του ταξιδιού, ανέβηκε στο Λεωφορείο στην Μητροπόλεως στη διαδρομή του Λεωφορείου στην Θεσσαλονίκη που της έδωσε την ευκαιρία να μπει στην κλήρωση για να κερδίσει,παρέα με δύο φίλους της, ένα Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο – πατρίδα του  PIMM’S και πόλη, όπου ο James Pimm παρουσίασε για πρώτη φορά, το 1840, το γευστικό ποτό, στο διάσημο μπαρ Οστρακοειδών του.  

Χρόνια πολλά σε όλους τους Φίλους  - με ένα δροσερό PIMM’S, γιατί, όταν είναι ώρα για φίλους… It’s Pimm’s Ο‘ Clock!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured