Δελτίο Τύπου

fouteen

Έξοδο για καφέ, φαγητό & ποτό είναι το νέο hot στέκι της πόλης “fourteen”. Ένας νέος χώρος, με χαρακτήρα και άποψη, ανοίγει τς πόρτες του στον πεζόδρομο της Δράκου στο Κουκάκι δίπλα απο την Ακρόπολη. Το ολοκαίνουριο all day spot “fourteen” βρίσκεται εκεί από το πρωί για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Στον αριθμό 14 του πεζόδρομου της Δράκου σας περιμένουν jazz, soul, swing & funky μουσικές, απίθανα cocktails και γευστικά πιάτα.

Ο γνωστός μας σεφ, Στράτος Λιάπης, επιμελείται το γευστικό μενού του εστιατορίου “fourteen” και δημιουργεί για εσάς μοναδικές σπεσιαλιτέ και υπέροχα, πλούσια πιάτα. Ξεκινάτε νωρίς το πρωί απολαμβάνοντας όλα τα είδη καφέ, ομελέτες, κρουασάν και ολόφρεσκα σάντουιτς - μπαγκέτες. Κάνετε διάλειμμα το μεσημέρι ή χαλαρώνετε το βράδυ και δοκιμάζετε το ζουμερό burger ‘14’, το οποίο συνοδεύεται από ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες, μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, όπως τραγανές μπρουσκέτες, το gourmet πιάτο με μοσχαρίσια ταλιάτα και πολλές επιλογές σε νοστιμότατες & ολόφρεσκες σαλάτες.

Οι μουσικές κινούνται σε όλο το φάσμα των 60's pop, rock’n’roll, lounge, indie, jazz, funky και soul, ενώ προγραμματίζονται ενδιαφέροντα events με guest DJ’s και live μουσική.

Τα φώτα πέφτουν και ο βραβευμένος bartender Αχιλλέας Πουλημένος δημιουργεί & επιμελείται τη λίστα των cocktails μας, αναμειγνύοντας έντονα μπαχαρικά με αρωματικά βότανα & εξωτικά φρούτα.

Ξεχωρίζουμε τα πρωτότυπα κοκτέιλ όπως το δροσερό “fourteen”, όπου υπερισχύει η χαρακτηριστική γεύση του cognac και συνδυάζεται υπέροχα με lime και πράσινο μήλο, αλλά και το γλυκό “Angel Kiss” με vodka, passion fruit και την ιδιαίτερη γεύση που δίνει το σιρόπι κανέλας.

Οι γεύσεις έντονες και για κάθε γούστο, με σεβασμό στην ποιότητα και το άψογο σέρβις!!

Με μοναδική και ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, ο χώρος του “fourteen” θα σας εντυπωσιάσει. Σε αποχρώσεις μαύρο και γκρί και με το εντυπωσιακό ζεστό τούβλο στους κεντρικούς τοίχους του μαγαζιού, μας υποδέχεται σε ένα ζεστό, άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον. Η λεπτομέρεια του “fourteen” ? Η πινελιά της βρετανίδας αρχιτέκτονος & ζωγράφου Joanna Burtenshaw, που με τη δική της ματιά αποτύπωσε στον κεντρικό τοίχο του μπαρ ψίθυρους και εκφράσεις ανθρώπων που περνούν και μένουν στον πεζόδρομο της  Δράκου.

Δράκου 14, Κουκάκι – Τηλ. 210 9210994

https://www.facebook.com/fourteen.bar.athens

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured