Δελτίο Τύπου

Allou-Fun-Park-4D-Gate-Web-Flyer

 

Το «4D Gate» πιστό στο φθινοπωρινό ραντεβού του, ανανέωνεται και παρουσιάζει 3 νέες ταινίες:

  • Amazon: Το πιο τρελό roller coaster σε μια διαδρομή μέσα από πυκνά τροπικά δάση, ερείπια, σκοτεινές σπηλιές, απότομα φαράγγια και εξωτικά ζώα στην καρδιά της ζούγκλας του Αμαζονίου!
  • Frankenstein – Escape the Monster: Η κλασσική ιστορία τρόμου για ένα επιστημονικό πείραμα που κατέληξε σε έναν τρομακτικό εφιάλτη, όπως δεν την έχεις ξαναδεί. Μπορείς να ξεφύγεις από το τέρας πού σε κυνηγά; 
  • Hover Chase: Η απόλυτη κούρσα στην οποία πυραυλοκίνητες μηχανές συναγωνίζονται σε τρελές διαδρομές σε μια καταιγιστική εναλλαγή τοπίων μέχρι τη γραμμή του τερματισμού.

Μπες στο 4D Gate, κάθισε αναπαυτικά στην ειδική θέση που κινείται, φόρεσε τα 3D γυαλιά και δες τις νέες ταινίες σε μία εμπειρία … πολλαπλών διαστάσεων: τρισδιάστατοι ήρωες που πετάνε πάνω από την πόλη, τρελές διαδρομές στη ζούγκλα ή σε στοιχειωμένα μέρη και οι μεγαλύτεροι φόβοι σου ζωντανεύουν μπροστά σου!

Μαζί με τις 3 νέες ταινίες συνεχίζεται για 2η χρονιά η ταινία «Tomb of the Pharaoh Queen» που σε φέρνει αντιμέτωπο με τις μεγαλύτερες φοβίες σου, ζωντανές και νεκρές, μέσα στον τάφο της αιγύπτιας βασίλισσας. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured