Δελτίο Τύπου

600X600

Από τον Andy Warhol, τον Spike Jonze και τον Lenny Kravitz μέχρι τους Swedish House Mafia, η ABSOLUT είναι περήφανη για την δημιουργική κληρονομιά που έχει, αφού έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλους τους χώρους της τέχνης.

Η τελευταία συνεργασία της είναι με τον Βρετανό pop artist Dan Black, όπου οι χαρακτηριστικοί hip pop ήχοι του ενώνονται με συμπαγείς ρυθμούς, δίνοντας μια εκρηκτική νότα στο cocktail ABSOLUT CAIPIROSKA.

O Dan Black, μετά τους Swedish House Mafia, συνεργάζεται με την ABSOLUT και μαζί συνεχίζουν μια μουσική πρωτοβουλία που αποτελεί την πρώτη πολυδιάστατη εμπειρία cocktail. Η ABSOLUT, μετά τη δημιουργία του "GREYHOUND", σε συνεργασία με τους Swedish House Mafia, παρουσιάζει το "RAW" από τον Dan Black. Η σύνδεση cocktail, μουσικής και video είναι ο τελευταίος μέχρι τώρα σταθμός σε ένα δημιουργικό ταξίδι εξερεύνησης στον κόσμο της μουσικής, της τέχνης και της μόδας που έχει ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια.

Ο Βρετανός πρώην alt-rocker Dan Black, "ανακυκλώνει" χαρισματικά, διαφορετικά είδη και ήχους μουσικής, δημιουργώντας αυτό που λέγεται "sparkling heartbreak pop". Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δουλειάς του, είναι το μουσικό κομμάτι "Hypntz" του 2008, ενώνοντας τους στίχους του "Hypnotize" του Notorious B.I.G με τα beats του μουσικού κομματιού "Umbrella" της Rihanna. Από τότε και μέχρι σήμερα, όλες του οι παραγωγές έχουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του καθαρού downbeat synth pop.

Το τραγούδι "Raw" μπορείτε να το ακούσετε στη σελίδα της Absolut στο Facebook (www.facebook.com/absolutvodkagreece), μέσα από την εφαρμογή ABSOLUT Remix. Δείτε το μουσικό video clip και αποκλειστικά πλάνα από τη μουσική αυτή παραγωγή! Αλλά η εμπειρία δεν σταματά εδώ: οι φίλοι της Absolut στην ίδια σελίδα θα ανακαλύψουν τη συνταγή για να φτιάξουν τη δική τους Caipiroska. Ενώ όσοι δοκιμάσουν να φτιάξουν το δικό τους Remix του "Raw", θα μπουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη Στοκχόλμη!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured